VIDEO Cum să obții bucle perfecte fără să folosești placa de întins părul, ondulator sau orice alt aparat pe bază de căldură


Sa recunoastem! Cele mai multe dintre noi ne dorim sa obtinem acasa buclele perfecte, fara sa investim sume enorme la saloane de specialitate. Pentru un look de revista insa, ajungem sa ne distrugem parul, netinand cont de nevoile lui.


Placa de par, ondulator, bigudiuri incalzite... toate promit sa ne ofere buclele perfecte, pe care sa le putem etala cu mandrie la ocaziile speciale sau pur si simplu in viata de zi cu zi. Extrem de eficiente, ele distrug insa firul de par si uneori il degradeaza atat de tare incat ne vedem nevoite sa apelam la o schimbare dramatica de look pentru a-i recupera sanatatea.

Ce-ai zice insa daca ti-am spune ca exista o metoda prin care putem obtine buclele perfecte fara sa apelam la aparate pe baza de caldura? Crezi ca este imposibil? Nicidecum! Pe langa bentita de par, si hartia obisnuita se poate transforma in ustensila principala pentru a crea onduleurile ideale.

Cum procedezi? Pentru a obtine bucle de revista, trebuie mai intai de toate sa-ti umezesti parul. Atentie! Nu sa-l uzi complet, pentru ca nu vei reusi decat sa distrugi hartia.

Pasul doi este pieptanarea. Ai grija sa nu-ti ramana portiuni nedescurcate corespunzator sau suvite incalcite.

Mai apoi, ai nevoie de hartie pe care sa o rupi pe verticala. Nu in ultimul rand, nu uita sa-ti prinzi jumatate din par sus, pentru a lucra mai usor si mai organizat.

Iata cum trebuie sa impaturesti corect hartia pentru a obtine efectul dorit. Aceasta este metoda ideala pentru a-ti coafa parul in momente in care nu ai aparatura necesara la indemana sau atunci cand vrei sa-i oferi parului o pauza de la "chinul" termic zilnic:

  • VIDEO Cum să obții bucle perfecte fără să folosești placa de întins părul, ondulator sau orice alt aparat pe bază de căldură

related posts

Modifică setările cookies