Cum sa te machiezi ca o vampirita sexy de Halloween: VIDEO


Vrei sa faci o schimbare cu privire la aspectul tau fizic si nu stii cand? Petrecerea de Halloween este momentul potrivit sa te transformi.


Daca obisnuiesti sa participi la toate sarbatorile anului, atunci cu siguranta te pregatesti din timp pentru petrecerea de Halloween, care este programata pentru data de 31 octombrie. In cazul in care vrei sa te transformi intr-o vampirita care sa sperie si sa incite in acelasi timp, o tanara pasionata de machiaje, care mai de care mai interesante si neobisnuite, iti propune cateva idei.

Aceasta a realizat machiajul pentru seara de Halloween intr-un filmulet de aproape 7 minute, in care a explicat pas cu pas cum te poti transforma in vampirita. Carli Bybel a folosit pentru noul ei chip farduri in nuante de rosu, gri inchis si auriu, contur negru si ruj rosu strident.

Pentru un aspect care sa aduca tot mai mult cu cel al vampirilor, bruneta a folosit o pudra alba pentru toata suprafata fetei, menita sa accentueze si mai mult machiajul dur.

Daca esti interesata sa faci o schimbare in noaptea in care se sarbatoreste Halloween-ul, gasesti toate informatiile necesare in filmuletul de mai jos.

  • Cum sa te machiezi ca o vampirita sexy de Halloween: VIDEO

related posts

Modifică setările cookies