Cum sa-ti acoperi petele si pistruii: tips&tricks


Pistruii sunt elemente de originalitate si trebuie sa profiti la maximum de acest lucru. Daca insa te deranjeaza si vrei sa scapi neaparat de ei, afla cat este de usor sa-i acoperi pe perioada verii!


Mai jos sunt cateva sfaturi simple de machiaj, care sa te ajute sa acoperi petele si pistruii din zona fetei.

Daca vrei sa ii acoperi intr-un mod natural, atunci singura solutie este expunerea la soare. Singura dilema este ca daca nu folosesti crema cu protectie ridicata, risti sa te arzi, dar in acest fel pistruii sau petele pot disparea mai repede.

Machiajul ramane insa cea mai potrivita si mai rapida metoda prin care iti poti acoperi aceste "defecte" si in plus, fara sa te expui razelor UVA/UVB. Cand folosesti machiaj pentru pielea cu pistrui sau pete, ai doua optiuni: fie ii acoperi de tot, fie ii scoti in evidenta si le transformi in pata ta de culoare, foarte sexy de altfel.

Fondul de ten cu minerale este o alegere excelenta pentru a le acoperi pe timpul verii. Nu iti va da un aspect incarcat al fetei si nici nu-i va acoperi in intregime, deci nu trebuie decat sa folosesti foarte putin doar pentru a avea rezultatele dorite.

O crema puternic hidratanta si in diferite nuante este inca o alegere potrivita. Sfatul nostru este insa, sa nu folosesti si fondul de ten si crema in acelasi timp pentru ca o sa-i acoperi complet.

Blushul in nuante de roz este o solutie salvatoare. Poti alege nuante cat mai deschise, ca cele de grapefruit si pentru ruj. Incearca insa sa eviti nuantele de rosu aprins sau cele nude si indrazneste cu putin roz.

Evita deasemenea, in zonele cu probleme, si produsele cu particule sclipitoare si anticearcanul. Nu le lasa sa-ti acoperi pistruii tai cei sexy.

related posts

Modifică setările cookies