Cum sa-ti creezi singura un demachiant 100 % natural, hidratant si foarte ieftin VIDEO


Demachiantul perfect are o formula mult mai simpla decat ai fi crezut. Are doar ingrediente naturale, este extrem de ieftin si se poate prepara acasa. Michelle Phan, make-up guru pe Youtube, iti dezvaluie secretul sau de frumusete.


Daca inca esti in cautarea unui demachiant care sa-ti hidrateze pielea fara sa ti-o ingrase, sa nu-ti irite ochii si sa iti dizolve tot machiajul, trebuie sa incerci sa ti-l prepari singura, dupa sfaturile din video-ul de mai jos.

Michella Phan, make-up guru pe Youtube, a descoperit formula perfecta: o combinatie de ulei de masline si apa de aloe-vera.

Uleiul de masline poate nu-ti suna bine, insa are numeroase proprietati: este foarte asemanator cu uleiul natural al pielii tale, asa ca iti va hidrata pielea fara sa-ti astupe porii, fara sa o irite si fara sa o usuce.

Apa de aloe vera este un ingredient minune. Contine aminoacizi, vitamintele A,B,C si F, are 95% apa, asa ca iti va hidrata pielea din interior. Impreuna, dau nastere unui cocktail miraculos ce-ti indeparteaza perfect machiajul.

Invata cum sa le prepari singura in video-ul de mai jos!
 

related posts

Modifică setările cookies