Cum trebuie purtate tendintele lansate in coafura VIDEO


Cristina Grama tocmai si-a inaugurat salonul de infrumusetare Fason, iar la deschidere au fost prezentate cateva modele de coafura din colectia ROCK-A-HOLLIC, care va fi prezentata integral pe 26 septembrie, la Romexpo.
 


Nu te speria, nu trebuie nici sa te razi in cap si nici sa te vopsesti intocmai ca modelele prezentate pentru a fi in voga sezonul acesta. Cristina Grama explica ce inseamna de fapt show-urile de coafura si cum trebuie purtate trendurile lansate.

“Pentru toamna – iarna, propun o colectie cu foarte multa energie. Inspiratia este rock, insa aceste lucrari sunt de dragul artei, nu de purtat pe strada. Este clar ca cine poate sa faca aceste coafuri si are o asemenea inspiratie, poate face orice in materie  de hair style,” a declarat Cristina.

“Sunt foarte multe elemente care se pot adapta. Noi am mers putin mai la extrem cu aceasta colectie, pentru ca este pentru scena,” a adaugat stilistul. 

Cat despre salonul pe care tocmai l-a inaugurat, Cristina spune: “Acest mic univers al frumusetii are un nou concept. Este o combinatie a elementelor care intrunesc cuvantul “frumos”. Avem design vestimentar, machiaj professional, o mica expozitie de fotografie, un strop de muzica si o mica biblioteca de fashion.”

Stilistul isi propune sa iasa din tiparele obisnuite si sa organizeze evenimente dedicate educatiei estetice si stilului. Pentru asta, va invita in salon experti din toate domeniile care au legatura cu infrumusetarea.

Vezi in galeria foto imagini de la deschiderea salonului.

  • Cum trebuie purtate tendintele lansate in coafura VIDEO

related posts

Modifică setările cookies