Daniela Gyorfi, despre operațiile estetice pe care le-a făcut: „Am cerut niște sâni prea mari pentru fizicul meu”


Daniela Gyorfi și-a luat inima în dinți și a vorbit cu sinceritate despre intervențiile chirurgicale la care a apelat pentru a îndrepta ceea ce ea considera „defect de fabricație”.


În vârstă de 51 de ani, Daniela Gyorfi recunoaște că a făcut alegeri neinspirate în ceea ce privește unele operații estetice. Cântăreața a dezvăluit în direct la Vorbește lumea că și-a dorit să aibă sâni mai mari în momentul în care a văzut-o pe Pamela Anderson cum radiază datorită implanturilor ei.

Însă, spune Gyorfi, a făcut alegerea greșită. „Am cerut niște sâni mult prea mari pentru spatele meu, pentru construcția mea, pentru fizicul meu. Și, după aceea, prin 2006, fiindcă mi s-au lăsat și erau absolut inestetici, m-am dus și mi-am pus alt implant (…) Chestia asta m-a costat”, a spus Daniela Gyorfi, precizând că dacă ar mai fi să treacă printr-o astfel de experiență ar asculta 100% de medicul ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DANIELA GYORFI official (@danielagyorfi) on

 

Vedeta a recunoscut că o greșeală comună a femeilor care apelează la operații estetice este să-i învețe pe medici cum să-și facă treaba.

„Această medicină este o chirurgie și are consecințe pozitive, dar poate avea și riscuri și complicații”, a explicat medicul estetician Călin Doboș. Specialistul a explicat unde a greșit Daniela Gyorfi, dar și alte femei care și-au operat sânii.

Citește și: Staruri care au renunțat la implanturi mamare după ce erau pe punctul să-și piardă viețile

„Trebuie să porți bustiera 60 de ani, cât trăiești. Non-stop. Agățați-vă de urechi 300 de grame și vedeți ce se întâmplă cu urechile. Păi și sânii de ce nu s-ar lungi? Aplicarea implantului sub mușchi este o concepție greșită că mușchiul ține. Nu ține. Mușchiul pectoral se termină mult mai repede decât sânul și, ca să poți să bagi implantul sub mușchi, trebui să-l dezinseri din partea inferioară sau să secționezi undeva, să-l ridici, și apoi bagi implantul”, a spus medicul.

„Multă lume zice: Vreau niște sâni naturali. Și când îi pui în sutien 300, care e o mărime medie, zice: A, nu. Mai mare. Nu se gândesc la consecințele ulterioare. Eu nu spun să nu puneți mari sau mici, treaba voastră ce veți alege și cum o să faceți, dar sânii prea mari vor solicita pielea, se lasă mai repede, deci sunt greu de purtat”, a mai spus medicul.   

Vedeți mai jos toată discuția, unde Daniela Gyorfi spune câte operații estetice a făcut!

  • Daniela Gyorfi, despre operațiile estetice pe care le-a făcut: „Am cerut niște sâni prea mari pentru fizicul meu”

related posts

Modifică setările cookies