Elena Ionescu, apariție ravisantă în costum de baie. Cum se afișează cântăreața la 4 ani de la divorț


Elena Ionescu a trecut peste divorțul dureros de antrenorul de fitness Dragoș Stanciu și se concentrează pe viața ei și a fiului lor de 5 ani, Răzvan Andrei. Cântăreața de 35 de ani face senzație în costum de baie, pe rețelele sociale.


Elena Ionescu este în continuare singură, în viața de cuplu, dar asta nu-i dă prea mari bătăi de cap. Viața ei a intrat pe un făgaș normal după divorț, iar prioritatea sa este Răzvan Andrei, fiul ei de 5 ani. „Crește, mâine poimâine e cât mine”, a spus Elena Ionescu în emisiunea La Măruță. „Sunt îndrăgostită de el, îl iubesc de înnebunesc. Petrec mult timp cu el”, a mai spus cântăreața.

Dar, artista mai are timp și pentru ea, în special pentru postări incitante în costum de baie. În cea mai recentă postare de pe rețelele sociale, Elena Ionescu se relaxează într-un decor de vis din Poiana Brașov. Admiratorii ei au fost încântați de apariția îndrăzneață.

Sirenă la înălțime, fermecătoare”; „Mamaaa mea cât de bună e femeia asta. Ești Criminală Elena”; „La tine s-a terminat perfecțiunea”, au comentat admiratorii.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Elena Ionescu a fost căsătorită doar un an cu antrenorul de fitness Dragoș Stanciu. În 2019, Elena Ionescu a divorțat în secret, pentru a se proteja de comentariile răutăcioase. În cursul anului trecut a încercat o relație cu un bărbat de origine greacă, cântărețul Giorgos Athanasiadis. Elena Ionescu și-a oficializat relația cu iubitul grec în decembrie 2022, însă s-a despărțit de acesta după doar câteva luni. Dar, cum stă acum cu dragostea?

Cu dragostea stau bine, împăcată sufletește. Stau bine psihic, moral, fizic. Nu-mi lipsește nimic, cum s-ar spune. Când e să vină, să vină, domnule!”, i-a spus artista lui Cătălin Măruță. Vezi VIDEO mai jos!

 

Fotografii: @elenaionescumusic

  • Elena Ionescu, apariție ravisantă în costum de baie. Cum se afișează cântăreața la 4 ani de la divorț

related posts

Modifică setările cookies