Eva Mendes a dezvăluit motivul pentru care trebuie să se radă pe față o dată la două zile. ”Sunt o bestie”


Într-o postare pe Instagram, Eva Mendes și-a dezvăluit secretele frumuseții, recunoscând că una dintre procedurile preferate este îndepărtarea părului facial cu lama.


Eva Mendes și-a împărtășit rutina de înfrumusețare cu fanele din toată lumea. Prin intermediul unor clipuri video și a fotografiilor, Mendes a arătat cum este pentru ea o zi la spa, inclusiv momentul în care se rade pe față.

”Da, mă rad pe față! Am primit o mulțime de comentarii cu privire la această procedură și o mulțime de femei spun că se rad pe față de ani de zile - ok, cred că ”dermaplaning” este cuvântul preferat, dar este ceea ce este și eu ador să fac asta!”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Tot în secțiunea de comentarii, la postarea de pe Instagram, Mendes a mai dezvăluit că are nevoie să-și îndepărteze părul facial o dată la două zile. Întrebară de câte ori apelează la această metodă - ”o dată, de două ori pe lună?” - actrița a mărturisit: ”Sunt o bestie, așa că probabil am nevoie o dată la două zile! Ha. Părul meu crește la loc dacă mi se face frig. I se mai întâmplă cuiva asta? De exemplu, mă rad pe picioare la duș și mi se face pielea de găina și efectiv munca mea se duce pe apa sâmbetei”.

Foto: Instagram

  • Eva Mendes a dezvăluit motivul pentru care trebuie să se radă pe față o dată la două zile. ”Sunt o bestie”

related posts

Modifică setările cookies