Eva Mendes, replică de milioane pentru un fan care i-a spus că a îmbătrânit


Va împlini 46 de ani în martie, însă Eva Mendes arată aproape la fel ca acum 20 de ani. Actrița americană cu origini cubaneze a vrut ca asta să fie clar și pentru fanii ei care susțin că începe să se ofilească.


Eva Mendes primește complimente în fiecare zi de la oameni care o laudă pentru felul în care arată. Totuși, printre cei care îi urmăresc conturile sociale sunt și oameni care susțin că frumusețea este relativă, iar Eva Mendes face parte dintre femeile care au pierdut-o.

Cel puțin așa susține un cârcotaș care a postat un comentariu răutăcios la o postare de-ale sale.

„Îmbătrânește”, a scris, sec, unul dintre cei care îi urmăresc activitatea de pe Instagram. Răspunsul actriței a fost prompt și superior.

„Da, ai dreptate. Mulțumesc lui Dumnezeu că îmbătrânesc. Asta înseamnă că sunt încă aici. Voi face 46 de ani în curând și sunt recunoscătoare în fiecare zi că îmbrătrânesc. Comentariul tău ar fi trebuit să mă facă să mă simt prost? Mă face să mă simt recunocătoare. Așa că îți mulțumesc că mi-ai amintit că sunt încă aici”, i-a răspuns actrița.

În cele mai recente postări de pe rețelele sociale, Eva Mendes arată aproape la fel ca în urmă cu 18-20 de ani.

Mai mult, actrița a negat că ar fi apelat vreodată la chirurgia plastică și reparatorie pentru a-și crea o altă imagine decât cea reală.

Eva Mendes a început o carieră în industria modei în 2013. În prezent are propria linie vestimentară – Eva by Eva Mendes

Actrița are două fete cu actorul Ryan Gosling, alături de care trăiește, fără să-și fi oficializat relația, din anul 2011.

Citește și: Eva Mendes a sedus milioane de bărbaţi cu frumuseţea ei, iar acum cucereşte femeile cu hainele create de ea

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Lady Gaga a mărturisit că nu își amintește cand s-a spălat ultima oară

  • Eva Mendes, replică de milioane pentru un fan care i-a spus că a îmbătrânit

related posts

Modifică setările cookies