Fetele Bond nu mai sunt ,,femei fatale”. Cum arată și ce roluri au în ultimul film din serie


A 25-a producție din colecția de filme de spionaj cu James Bond în rol principal e pregătită de lansarea oficială, în aprilie 2020. „No Time to Die” va consemna și o mică revoluție în ceea ce privește distribuția feminină.


Până acum, în mod tradițional, „Bond girls” erau acele actrițe care trebuiau să aducă o tentă erotică în poveștile cu James Bond, în postura de fete Bond intrând de-a lungul timpului nume cunoscute precum Halle Berry, Denise Richards, Eva Green sau Monica Bellucci.

Ei bine, în „No Time to Die”, regizorul japonez Fukunaga a fost forțat să schimbe imaginea fetelor Bond. Fiind primul film din serie după apariția mișcării feministe MeToo, s-a lucrat mai mult în ceea ce privește personajele feminine, care au primit o personalitate sporită.

,,Ea spune ce gândește, are sentimente, este om, nu e doar femeia fatală. Când am citit scenariul, am zis că pot să joc acest rol de fată Bond. E un pas înainte spre a oferi femeilor un loc mai puternic în filme”, a declarat frumoasa actriță Ana de Armas, poate cea mai atrăgătoare prezență din distribuție. Cu origini cubaneze și iberice, ea va interpreta un agent CIA (Paloma) care intră în conexiune cu Daniel Craig, actorul care se va pune pentru ultima dată în pielea lui James Bond.

Foto Getty Images - Ana de Armas

Ana de Armas nu va fi singura fată Bond din „No Time to Die”. Ca timp de apariție, ea va fi depășită de Lashana Lynch (Nomi) și de psiholoaga Lea Seydoux (Madeleine), ultima aflându-se la al doilea film cu James Bond consecutiv, după „Spectre” (2015).

Foto Getty Images Lashana Lynch

Mai mult, britanica de culoare Lashana Lynch va marca un punct de cotitură în istoria francizei James Bond, urmând să preia de la Daniel Craig numele de cod „007”. Practic, Lashana va fi varianta feminină a celebrului personaj.

  • Fetele Bond nu mai sunt ,,femei fatale”. Cum arată și ce roluri au în ultimul film din serie

related posts

Modifică setările cookies