Frig de crapa... ojele. Vezi cele mai cool oje de tip crack pentru manichiura de iarna


Ojele care crapa sunt cele mai noi aparitii in manichiura. Cu ajutorul lor, iti poti personaliza culorile unghiilor si le poti cu efecte graffiti sau animal print. Preturile sunt foarte accesibile. Vezi ce-ti recomandam noi.


1. Flomar - Grafitti
O colectie pe cat de variata, pe atat de accesibila. Ojele sunt foarte ieftine: doar 14 lei.


2. Rimmel - Crack Your Colour!
Disponibile in trei culori: negru intens, roşu intens şi argintiu, Crack Your Colour!  pot fi aplicate peste orice fel de lac colorat, pe care vor produce efecte graffiti sau animal print.
Secretul este sa il aplici corect, cu miscari scurte si rapide, intr-un singur strat subtire si... bum! In 20 de secunde, lacul va “crapa” in cele mai ciudate forme!
Pret: 16 lei


3. Peggy Sage - Crack’Style
Pentru infrumusetarea unghiilor, Peggy Sage a creat o colectie ultra-trendy de Lacuri de unghii Crack’Style formata din sase nuante: crazy white, groovy black, shiny red, cheeky gold, mighty silver, funky navy.
Sunt 6 lacuri interesante si stralucitoare pentru o manichiura originala si un stil rock sofisticat.
Pret:
33,20 lei


4. OPI -Shatter
Aceste oje sunt niste top coat-uri speciale ce se aplica peste lacul colorat complet uscat pentru un efect de "crapaturi". Acestea apar pe masura ce se usuca, iar printre ele se vede culoarea initiala. Modelele aparute pe unghii difera in functie de cantitatea de lac aplicata.
Pret: 50 lei

Uite si cum functioneaza mai exact:

Ce zici? Le-ai incerca?

  • Frig de crapa... ojele. Vezi cele mai cool oje de tip crack pentru manichiura de iarna

related posts

Modifică setările cookies