Grace Jones sau ce înseamnă să ai gene bune. Cum a pozat vedeta la 74 de ani


„Uimitor” e un cuvânt prea mic pentru a o descrie pe Grace Jones, fotomodelul devenit cântăreață care și-a încercat norocul și în film. La 74 de ani, vedeta sfidează îmbătrânirea cu o nouă ședință foto îndrăzneață. 


Grace Jones este ambasadorul unui brand de lenjerie de lux, pentru care a acceptat să pozeze în ținute sumare. La 74 de ani, vedeta de origine jamaicană nu are niciun complex, iar admiratorii ei susțin că nu a îmbătrânit deloc în ultimii 40 de ani. Nu au dreptate în totalitate, însă nimeni nu poate nega că Jones are gene bune.

Special pentru Wolford și pentru fotograful Richards Phibbs, Grace Jones și-a arătat silueta ireală, care răzbate dintr-un tricou alb decoltat. Tocurile de culoare neagră creează senzația de picioare interminabile, pe care o au mereu cei care stau în preajma lui Grace Jones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolford (@wolford)

Un admirator a văzut această postare pe Twitter și a oferit poate cea mai fidelă descriere a fotografiei.

Grace Jones râde de tine pentru că aceasta este o ședință foto pentru campania de primăvară 2023 a lui Wolford... și ea are 74 de ani”. Totuși, cel mai în vârstă supermodel are 91 de ani și încă defilează pe catwalk.

Da, un lucru nu poate fi negat, vârsta e doar un număr, însă pentru acest shooting echipa a folosit mult machiaj, iar fotograful și-a arătat măiestria în combinarea luminii și filtrelor potrivite. Grace Jones a avut o apariție mai puțin strălucitoare, în urmă cu câteva luni, la lansarea oficială a filmului La cuțite: Misterul din Grecia (Glass Onion: A Knives Out Mystery). Sursa foto: Profimediaimages.ro

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arăta Gace Jones în 1977, când a debutat în muzică!

Totuși, lui Grace Jones nu i se poate nega meritul de a lua tot ce e mai bun de la viață și de a-și trata corpul ca pe un templu.

Cine este Grace Jones

Grace Beverly Jones s-a născut la 19 mai 1948, în Jamaica. S-a stabilit în New York în adolescență, împreună cu părinții ei. A început să facă modeling la o vârstă fragedă, mai întâi la New York, apoi la Paris, unde a lucrat pentru casele de modă Yves Saint Laurent și Kenzo.

În 1977 a început o strălucită carieră muzicală, optând pentru stilul disco. În următorii zece ani, Grace Jones a abordat și alte stiluri muzicale, de la reggae și funk până la pop. 

Ca actriță, a jucat în filme precum Conan Distrugătorul (Conan the Destroyer), Perspectiva unei crime (A View to a Kill), Vamp și Bumerangul (Boomerang).

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Grace Jones sau ce înseamnă să ai gene bune. Cum a pozat vedeta la 74 de ani

related posts

Modifică setările cookies