Implantul de sprâncene, o procedură în trend în România. Care este prețul unei astfel de intervenții și ce vedete au recurs la așa ceva


Felix Popescu este primul medic care a făcut implant de sprâncene în urmă cu 5 ani!


Autor Dana Popa

 Prin mâna lui au trecut multe persoane publice din România și nu numai, este medicul care a ajuns să fie invitat la cele mai prestigioase congrese medicale din lume legate de implantul de păr, după ce a reușit prin perseverență și determinare să implanteze păr pe scalp ars sau grefat cu o rată de succes foarte mare. Astăzi medicii din toată lumea se uită la el cu respect și învață tehnică medicului român Felix  Popescu. 

A fost invitat și în Dubai să opereze alături de alte somități din alte domenii, la una dintre cele mai luxoase clinici care se află chiar în celebra Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. 

Felix Popescu este primul medic care făcut implant de sprâncene în urmă cu 5 ani. Dacă femeile erau reticente atunci, așa cum se dovedește reticență la orice procedură medicală nouă la început, acum este o intervenție care le face fericite. Operează multe paciente, le-a și uitat numărul, e o procedură simplă și ușoară pentru el. 

"Fiind deseori pensate exagerat sau inestetic, rămânem cu o formă urâtă a sprâncenelor atunci când firele de păr încetează să crească. Implantul de păr în sprâncene este singura soluție, simplă și rapidă, pentru sprâncene naturale! În primul și în primul rând, tehnica pe care o aplicăm noi în transplantul de păr este o tehnică minim invazivă.

Spre deosebire de alte tipuri de operații ce presupun sală chirurgicală, anestezii etc., în care se fac excizii de piele sau de țesuturi, transplantul de păr prin metoda pe care o aplicăm noi, folicular unity extraction, este cea în care se extrag firele de păr individual. Minim invazivă inseamnă că noi nici măcar nu depășim bariera dermică.

Noi doar zgâriem puțin epidermul ca să extragem foliculul, iar implantarea se face prin intermediul unor ace, astfel încât trauma este minimă, iar supraviețuirea lor este maximă. Vorbim de o garanție de peste 95% din firele implantate, spre deosebire de alte tehnici sau alte clinici din țările orientale sau mai știu eu de unde, unde supraviețuirea abia ajunge la 60%", spune Dr. Felix Popescu pentru Perfecte.ro. 


Anul acesta sprâncenele groase au fost în trend, ceea ce i-a adus medicului Felix Popescu la clinică o avalanșă de paciente.

"Eu nu urmăresc trendurile astea estetice, habar nu am că se poartă sprâncene groase, subțiri, cum habar nu aveam că se poartă tatuate, aflu de la pacientele mele. Multe dintre ele au făcut niște tatuaje nefericite acum ani de zile, pe te miri unde, și au rămas fără fire de păr din cauza substanței  folosite, au ajuns la noi ca să reparăm această problemă.

De asta zic, și le spun și lor tot timpul, nu faceți intervenții din astea oriunde, că e mai ieftin, mai bine amânați până va permiteți să le faceți la un specialist cu CV și prestigiu, care nu riscă ani de muncă și reputație. Sprâncenele sunt un atribut al feminității din totdeauna, noi le facem după gustul pacientei, ea și le poate micropigmenta înainte dacă vrea, sau desena la cosmeticiana ei, sau i le putem propune noi conform măsurătorilor medicale și parametrilor feței...

Am avut și cazuri în care pacientele și le-au pierdut în incendii, cum e cazul fetelor de la  Colectiv, pentru care era important să încerce să recupereze cât puteau din viață lor anterioară incendiului...Am reușit și acolo chiar dacă pielea avea caracteristici atipice, sau erau grefe, nu ne-am lăsat până când nu am reușit și astăzi suntem cam singurii care se pot mândri cu o așa reușită medicală", a declarat Felix Popescu. 

Prețul unei astfel de intervenții diferă în funcție de zona de acoperire și durata intervenției, și variază între 1500 și 2500 de euro. 

"Noi nu suntem o clinică ieftină, noi oferim performanță și reușită de 95 la sută, garanție pe care alții ezită să o dea, suntem speakeri  internaționali, am reușit acolo unde alții nici n-au avut curaj să încerce, așadar prețurile noastre sunt raportate la performanțele noastre și garanțiile pe care le oferim", mai spune medicul.
 

Multe persoane publice de la noi au trecut prin mâna medicului Felix Popescu. Iubita lui Dorian Popa, Babs, și-a făcut implant de sprâncene, Dorian Popa a optat însă pentru implantul de barbă. Cătălin  Botezatu, Cornel Păsat, Andrei Duban, Cristi Enache, Răzvan Ciobanu și mulți alții au ales transplantul de păr.

  • Implantul de sprâncene, o procedură în trend în România. Care este prețul unei astfel de intervenții și ce vedete au recurs la așa ceva

related posts

Modifică setările cookies