Iuliana Tudor, secretul unui trup de invidiat, la 45 de ani


La cei 45 de ani ai săi, Iuliana Tudor este într-o formă fizică de invidiat. Pe lângă naturalețea pe care o afișează pe micul ecran, anii reprezintă pentru vedeta de televiziune doar un număr, silueta pe care o afișează fiind mereu aceeași. 


Care este secretul? Ei bine, după vârsta de 40 de ani, vedeta de televiziune și-a impus în programul zilnic mai multă disciplină. Astfel, Iuliana este mult mai atentă la stilul său de viață. Ea consumă 2 litri de lichide, face mișcare și se odihnește opt ore pe noapte. Însă pe lângă toate aceste reguli, Iuliana mărturisește că un aspect important al unui stil de viață sănătos constă și în grija pe care o avem și de interiorul nostru, nu doar de exterior. Vedeta adoră salata verde, salata de pătrunjel în special, stropită cu puțină lămâie și un strop de ulei de măsline, nu renunță la carnea slabă, dar o consumă cu moderație, iar nucile și semințele sunt nelipsite din dieta sa. 

 

După o vară extrem de încărcată, cu multe călătorii atât în țarp, cât și în afara ei, Iuliana a avut grijă să nu se abată de la stilul de viață sănătos și , chiar dacă timpul nu i-a permis să consume mesele așa cum era obișnuită acasă, a găsit o soluție perfectă pentru a se menține în formă și a avea nutrienții care să-i asigure sursa de energie pe parcursul întregii zile. ”A fost o lună intensă, cu multe călătorii și evenimente. Produsele Nupo mi-au fost de mare ajutor, în special pe drum, atunci când n- am avut timp de mese. Un baton, un shake sau pur și simplu un biscuit mi-au asigurat tot ce aveam nevoie la o masă: fibre, proteine și toată gama de nutrienți, pentru a-mi asigura energia unei zile întregi”, spune vedeta care a  învățat cum să dețină un echilibru bun al vieții sale, la cei 45 de ani.

  • Iuliana Tudor, secretul unui trup de invidiat, la 45 de ani

related posts

Modifică setările cookies