Jennifer Lopez, rutina zilnică de îngrijire. Ce face vedeta pentru a-și ascunde vârsta


Jennifer Lopez arată fabulos la 53 de ani, însă vedeta și-a ascuns până acum secretele de frumusețe. Soția lui Ben Affleck a dat totul în vileag și a mărturisit la ce trucuri apelează pentru a arăta mai tânără.


Rutina zilnică de îngrijire a lui Jennifer Lopez include creme de față și corp cu factor de protecție solară, produse de curățare și somn odihnitor. Este rețeta de bază pentru o piele fermă, cu aspect tânăr, însă J Lo a divulgat, într-un clip realizat pentru revista Vogue, mai multe secrete de frumusețe.

Printre ele se numără o sănătate generală de fier, care este obiectivul întregii familii.

Sunt tânără și atemporală la orice vârstă. Viața mea este plină de abundență, bucurie și iubire”, spune Jennifer Lopez în clip.

Vedeta s-a demachiat și machiat pe viu, în fața fanilor ei, pentru a le arăta cum începe ziua ei și cum își îngrijește pielea pe durata întregii zile. Mai mult, ea a vrut să spulbere unele mituri, conform cărora ar apela la cosmetice scumpe, greu accesibile femeilor de rând.

Întotdeauna am avut o rutină de îngrijire a pielii foarte simplă și JLo Beauty a fost foarte mult despre asta. Întotdeauna am fost pentru demachiant, un pic de cremă cu protecție solară, produse de bază.

Știu că existau o mulțime de zvonuri, pe vremuri, că apelam la toate aceste produse de curățare scumpe, că m-aș fi dat cu La Mer și chestii de genul - asta chiar nu era adevărat”, a adăugat J Lo.

Vezi VIDEO mai jos!

 

Actrița a dezvăluit că a apelat, încă de mică, la rutina de îngrijire a mamei, a bunicii și a mătușilor sale, care includea uleiul de măsline și „alte produse nebunești”. Printre ele se află maioneza, pentru sănătatea părului, pe care, totuși, nu a folosit-o.

Fotografii: YouTube Vogue/Getty Images

Vezi și VIDEO: Costi Diță despre Jennifer Lopez: „Noi, oamenii normali, nu avem cum să arătam așa!"

  • Jennifer Lopez, rutina zilnică de îngrijire. Ce face vedeta pentru a-și ascunde vârsta

related posts

Modifică setările cookies