Julia Roberts, dezvăluire inedită despre apariția ei neepilată pe covorul roșu


Actrița a dezvăluit, în sfârșit, de ce a apărut neepilată pe covorul roșu, acum aproape 20 de ani.


În 1999, Julia Roberts a devenit peste noapte un icon feminist după ce a apărut, la premiera filmului ”Notting Hill”, neepilată la subraț.

Citește și: Cele mai scurte mariaje de la Hollywood. Casniciile care s-au terminat chiar inainte sa inceapa

Doar că acum, aproape 20 de ani mai târziu, actrița a vorbit despre acel moment în emisiunea Busy Tonight, a lui Busy Phillips, mărturisind că acel moment nu a fost intenționat un gest intenționat, ci mai degrabă o neglijență vestimentară.

Actrița de 51 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, a ținut prima pagină a ziarelor când și-a dezvăluit axilele neepilată în timp ce le făcea cu mâna fanilor la premiera comediei romantice din Londra și, astfel, a dat tonul pentru un număr impresionant de vedete, printre care Ashley Graham, Miley Cyrus, Madonna, Lady Gaga, Paris Jackson.

Cu toate acestea, Julia a mărturisit că nu a fost intenția ei să redefinească standardele de frumusețe și că încă își amintește vâlva creată în jurul acestui subiect.

”Imaginea este încă vie în mintea mea, încă din acel moment. Cred că nu am luat în calcul lungimea mânecii și salutatul fanilor și cum aceste două lucruri se vor intersecta și vor dezvălui lucrurile intime despre mine”.

Julia este una dintre vedetele de la Hollywood care nu crede în epilat. Madonna, Drew Barrymore sau Michelle Rodriguez se numără și ele printre femeile celebre care refuză să se epileze doar pentru a se alinia standardelor de frumusețe.

Foto: Getty
 
  • Julia Roberts, dezvăluire inedită despre apariția ei neepilată pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies