Khloe Kardashian, comparată cu un extraterestru după ce a apărut într-o reclamă la medicamente


Khloe Kardashian poate fi fermecătoare, dar și dezagreabilă, în ochii fanilor ei. Vedeta a fost criticată masiv pentru modul în care a apărut într-o reclamă la medicamente.


Khloe Kardashian s-a contrat pe internet cu fanii care au luat-o peste picior pentru look-ul afișat într-o reclamă. Vedeta a reacționat acid la comentariile răutăcioase, conform cărora ar semăna cu un extraterestru într-un clip care promovează un remediu pentru migrene.

Există studii care să ateste că cineva e predispus la migrene dacă are mai multe operații estetice? Ce companie farmaceutică alege pe post de purtător de cuvânt pe cineva care are atâtea operații estetice, de arată ca un extraterestru?”, a comentat pe Twitter o femeie.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Postarea a generat un val de critici la adresa starletei, care s-a văzut nevoită să intervină în apărarea ei.

Îmi pare rău că simți asta. Ai tot dreptul să mă blochezi. Eu încerc să ajut cât mai mulți oameni care suferă în tăcere. Ai tot dreptul la opinie. Ca și mine. Nu cred că ar trebui să te numești feministă dacă ataci, neprovocat, o femeie”, a răspuns Khloe Kardashian.

Vedeta a mai fost atacată în mediul online, pentru felul în care își cosmetizează imaginea. Cel mai recent scandal datează din aprilie, când o fotografie făcută într-un cadru privat a ajuns pe internet fără acordul ei. 

Atunci, Khloe a depus eforturi uriașe pentru a elimina imaginea postată neautorizat.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Khloe Kardashian, comparată cu un extraterestru după ce a apărut într-o reclamă la medicamente

related posts

Modifică setările cookies