Kylie Jenner și-a machiat tatăl pentru o întâlnire pe care o avea în oraș


Kylie Jenner și tatăl ei, Caitlyn Jenner, au avut o dimineață „ca fetele”, pe care o pregăteau de mult. Miliardara și-a machiat și coafat părintele, pentru prima dată de când acesta și-a schimbat genul.


Caitlyn Jenner, în vârstă de 71 de ani, a căutat un make-up artist pentru pregătirea unei mese în oraș, însă nu a găsit pe nimeni din cauza temerilor legate de îmbolnăvirea cu Covid-19. Într-un final a apelat la singura persoană care îl putea ajuta, fiica sa de 23 de ani, Kylie Jenner. Vedeta a făcut avere cu brandul ei de cosmetice.

Acesta este punctul culminant al vieții mele. Vorbim despre asta de o veșnicie. Am salvat acest moment special, pentru voi, pentru că este pentru prima dată când îl machiez pe tata”, a spus, amuzată, Kylie înainte de înceapă sesiunea de machiaj.

Caitlyn Jenner, născut William Bruce Jenner, este un fost atlet de performanță, medaliat cu aur la Olimpiada de la Montreal (1976). În aprilie 2015, bărbatul a declarat public că s-a luptat toată viața lui cu disforia de gen, o tulburare de identitate sexuală. Tot atunci a recunsoscut că se simte mai mult femeie și că vrea să fie recunocută ca atare.

În video-ul postat pe YouTube, Caitlyn Jenner a dezvăluit că i-a fost ușor să-și facă publică identitatea de gen la 65 de ani, fiindcă toată familia sa era stabilă emoțional și financiar. 

În final, venise și timpul meu să-mi trăiesc viața. Apoi am anunțat și voi, familia mea, ați fost cei mai buni prieteni ai mei. Copiii mei au fost magnifici în toată această chestiune”, a mai spus tatăl lui Kylie Jenner.

Caitlyn Jenner are trei mariaje la activ și 6 copii. Prima sa soție, Chrystie Scott, i-a fost parteneră între 1972 și 1981. Împreună au o fată și un băiat. A urmat mariajul cu compozitoarea Linda Thompson, în perioada 1981-1986. Împreună au doi băieți.

În 1991, Caitlyn Jenner s-a căsătorit cu Kris Kardashian, la doar 5 luni de la prima lor întâlnire. Au împreună două fete, Kendall și Kylie Jenner. În septembrie 2014, Kris Jenner a depus actele de divorț, iar ce doi au fost declarați divorțați în decembrie 2014.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/Caitlyn Jenner YouTube

Vezi și VIDEO: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

  • Kylie Jenner și-a machiat tatăl pentru o întâlnire pe care o avea în oraș

related posts

Modifică setările cookies