Lauren Hutton, topless la 78 de ani: „Mă bucur că încă mai pot să fac modeling”


La 60 de ani de la debutul în modeling, Lauren Hutton a pozat din nou îmbrăcată sumar. Cândva cel mai bine plătit fotomodel din lume, Lauren spune că nu a încercat să-și ascundă vârsta.


Lauren Hutton a pozat topless la 78 de ani și a acceptat să apară pe coperta revistei Harper’s Bazaar’s, ediția lunii mai. Vedeta, care a făcut carieră în film și televiziune după începutul carierei în modeling, a debutat în 1960 într-o campanie pentru Christian Dior. Atunci a fost plătită cu 50 de dolari pe săptămână, însă a trecut rapid de la anonimat la celebritate.

Urma să împlinesc 30 de ani și știam că voi expira, de aceea voiam să mă protejez cu un contract care să-mi garanteze că voi putea lucra ani în șir. Așa am semnat contractul cu Revlon”, a mărturisit Lauren Hutton în revistă.

Se întâmpla în 1973, iar la acea dată era cel mai bănos contract semnat de un fotomodel: 250.000 de dolari pe an, însă pentru doar 20 de zile de muncă. Azi, aceeași sumă ar valora peste 1,5 milioane de dolari.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta în tinerețe!

Lauren Hutton, fotomodelul fără vârstă

La 45 de ani, Lauren încă mai activa în modeling și a refuzat cu ostentație să-și corecteze chirurgical imperfecțiunile sau să le ascundă în vreun fel.

Am început să pozez cu Steven Meisel și i-am spus: Nu voi încerca să arăt mai tânără. Iar el mi-a zis: Iubesc asta. De aceea lucrez cu tine”, și-a amintit modelul.

Sunt fericită că încă mai pot să fac modeling. Dar e jenant să pozez în fața camerei. Modelingul este ca și cântatul la vioară; trebuie să exersezi în fiecare zi”, a mai spus Lauren Hutton.

Fotografii: Getty

Vezi și VIDEO:

  • Lauren Hutton, topless la 78 de ani: „Mă bucur că încă mai pot să fac modeling”

related posts

Modifică setările cookies