Lobul asimetric - tunsoarea pe care toate fashionistele o vor copia. Chrissy Teigen - vedeta cu coafura perfecta de vara


Vara este momentul cel mai potrivit in care sa experimentezi cu parul tau. Buclele dezordonate, nuantele mai deschise de par si lob-ul (un bob mai lung) sunt printre must have-urile verii 2016. Insa modelul Chrissy Teigen, sotia cantaretului John Legend, a dus lucrurile la un alb nivel. Lobul propus de hair stylistul ei este deja copiat de mii de admiratoare.


De curand, Chrissy Teigen si-a facut o noua schimbare de look. Si-a scurtat parul, alegand o tunsoare lob, insa cu varfurile din fata mai lungi decat cele din spate. Raman in continuare in tendinte suvitele blonde, stil balayage, balayage, cu radacinile mai inchise la culoare. 

Ca in fiecare vara, nuantele de blond revin puternic in tendinte. Cea mai noua fita in materie de hairstyle, mai ales printre vedere, este ICY BOB, adica o tunsoare bob pe un var vopsit blond platinat.

"Blondul poate fi realizat de la un blond alb nordic pana la un blond inchis. Poti avea radacinile inchise si varfurile foarte deschise, aproape de alb, plecand de la saten. In aceste combinatii de inchis cu deschis, totul pleaca de la radacina, de la o baza mai inchisa. Pe scurt, ne putem juca cu o multitudine de culori. Asta ne permite sa avem orice tunsoare", spune hair stylistul  Cristi Pascu.

Este anul culorilor! La fel ca in moda, unde culorile anului sunt stabilite de Institutul Pantone, si la coafuri se poarta nuante rose quartz, serenity, dar si multe alte culori indraznete. Cristi Pascu recomanda tunsori iesite din comun, mai ales in randul adolescentelor.

“Tunsorile androgine au facut ravagii la un moment dat, dar putem purta blondul in foarte multe variante: rose, piersica, blond cu reflexe si irizatii violet. Nu trebuie sa uitam ca blondul este culoarea care ne permite sa folosim orice nuantator si sa avem cu totul o alta nuanta pentru cateva zile sau saptamani, fara sa fie nevoia de vopsit", spune Cristi Pascu.

  • Lobul asimetric - tunsoarea pe care toate fashionistele o vor copia. Chrissy Teigen - vedeta cu coafura perfecta de vara

related posts

Modifică setările cookies