Loredana Groza, chip de adolescentă la 53 de ani. Schimbarea de look i-a uimit pe fanii ei


Loredana Groza oprește timpul în loc cu câteva zile înainte de a împlini 53 de ani. Cântăreața și-a uimit admiratorii cu un nou look de adolescentă, potențat de un machiaj îndrăzneț.


Fanii Loredanei au avut un nou șoc când au deschis Instagram. Cântăreața urmează să împlinească 53 de ani pe 10 iunie, dar în cea mai recentă postare de pe rețeaua socială nu i-a arătat pe toți. 

„Madonna de România” a etalat un chip de adolescentă cu câteva zile înainte de a împlini 53 de ani și a alimentat din nou zvonurile că refuză să accepte că îmbătrânește. Într-o postare pe Instagram, Lori poartă un machiaj fin care îi scoate în evidență buzele și tenul fără nicio imperfecțiune.

După ce a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică, Loredana le-a transmis fanilor că „există atâtea soluții simple, eficiente și neivazive” pentru a-i pune în valoare frumusețea fizică.

Admiratorii sunt bulversați de look-ul artistei și sunt de părere că arată de vârsta fiicei ei. Loredana și fiica ei par de aceeași vârstă de fiecare dată când se afișează pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Cu sau fără operații estetice, unii dintre fanii cântăreței cred că Lori apelează la filtre înainte de a posta imagini pe social media, obicei care nu a fost negat de unele dintre vedetele de la noi.

În luna aprilie a acestui an, Loredana a postat câteva imagini fără filtre, surprinse în timpul antrenamentului ei de la sala de sport, iar cei care o urmăresc online sunt de părere că nu are motive să-și ascundă vârsta.

Fotografii: @loredanagroza

Vezi și VIDEO: 

  • Loredana Groza, chip de adolescentă la 53 de ani. Schimbarea de look i-a uimit pe fanii ei

related posts

Modifică setările cookies