Machiaj de Star: cum a devenit Raluka ȘI mai sexy la Superstar România  


Ca să strălucească și mai tare în juriul de la Superstar România, Raluka se machiază cu produse rezistente și de efect. 


AVON a provocat-o pe Raluka să testeze rezistența produselor din gama Powerstay, perfecte pentru zilele lungi, când machiajul trebuie să arate mereu proaspăt și impecabil.

„De când mă știu, muzica a făcut parte din viața mea – ador să fiu pe scenă, să fac ce îmi place și mereu am avut un stil de viața activ. Profit la maximum de fiecare clipă și îmi iau mereu timp pentru pasiunile mele și pentru cei dragi din viața mea. Orele lungi din studio, sutele de kilometri petrecuți pe drum, zilele pe platoul de filmare – toate acestea pot părea o provocare, iar un machiaj impecabil indiferent de situație este ceva ce își dorește orice femeie. Am acceptat cu bucurie invitația și sunt mai mult decât pregătită să testez ultra-rezistența produselor din noua gamă”,  a declarat Raluka.

 

Cu produsele din această gamă, retușurile nu mai sunt necesare, iar machiajul își păstrează intensitatea pe durata întregii zile. Gama include tot ce ai nevoie pentru un look de vedetă.

 

 

Toate provocările Powerstay x Raluka vor putea fi urmărite în curând pe pagina de Facebook și Instagram AVON, dar și pe canalele de social media ale Ralukăi.

VEZI ȘI VIDEO: 

  • Machiaj de Star: cum a devenit Raluka ȘI mai sexy la Superstar România  

related posts

Modifică setările cookies