Machiajul face minuni! Cât de bine seamănă această femeie cu Mariah Carey după ce se machiază strident


O femeie de 36 de ani din Canada, care activează ca make-up artist, face furori în mediul online cu transformările sale incredibile. Sarah Andres, căreia îi lipsesc doi dinți din față și nu are un ten tocmai fin, ajunge să semene cu Mariah Carey după ce se machiază.


Sarah Andres, din Edmonton (Canada), și-a uimit admiratorii de pe TikTok cu transformările de look spectaculoase prin care trece după ce folosește trusa de machiaj. Ea însăși specialistă în make-up, femeia de 36 de ani ajunge să semene cu Mariah Carey după ce-și acoperă imperfecțiunile feței.

Într-un clip postat pe TikTok, care a ajuns la peste 9,3 milioane de vizionări, Sarah le arată urmăritorilor săi incredibila transformare. Pentru a-i convinge pe sceptici că lookul ei este real, femeia s-a demachiat în fața camerei video, pentru a-și dezvălui adevărata față. Sursa foto@lashesandlosing

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ești aceeași persoană, arăți încă destul de bine. Tot ce trebuie să faci este să-ți repari dinții și totul este bine”, i-a transmis o admiratoare.

Nu-ți face griji, dacă doar crezi în Iisus și că a murit pentru păcatele noastre și a înviat, atunci el îți va da un corp frumos, fără machiaj, în Rai”, a scris altcineva.

Femeia, care are aproape 783.000 de urmăritori pe TikTok, și-a pierdut dinții din față în urma unui accident de bicicletă. Totuși, până acum nu a apelat la serviciile unui stomatolog.

Fotografii: @lashesandlosing

Vezi și VIDEO: 

  • Machiajul face minuni! Cât de bine seamănă această femeie cu Mariah Carey după ce se machiază strident

related posts

Modifică setările cookies