Madonna și operațiile estetice. Cum a recunoscut Regina muzicii pop că s-a operat pentru a arăta mai tânără


Madonna i-a luat peste picior pe toți cei care o acuză că s-a operat pentru a arăta mai tânără. Într-o postare pe rețelele sociale, Regina muzicii pop a răspuns avalanșei de critici venite după decernarea Premiilor Grammy.


Madonna pare a recunoaște ceea ce mai toți admiratorii ai știu deja: Regina muzicii pop își îmbunătățește aspectul fizic cu ajutorul filtrelor și operațiilor estetice, fiindcă este îngrozită de efectele îmbătrânirii.

Într-o postare pe Twitter, artista de 64 de ani i-a luat peste picior pe toți cei care au acuzat-o pentru apariția de nerecunoscut de la Premiile Grammy.

Uite ce drăguță sunt acum că umflătura de la operație a scăzut”, a scris cântăreața pe Twitter, dezlănțuind un potop de comentarii, pozitive sau negative.

Ești multe chestii, doamnă... dar drăguță nu e una dintre ele”, crede cineva.

Arăți drăguț, indiferent de situație. Nu le asculta pe aceste c****”, i-a transmis un admirator. Sursa foto: Twitter

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cățelușii și bebelușii sunt drăguți, nu și pensionarii”, este de părere altcineva. Da, dar Madonna nu e o pensionară oarecare, judecând după felul în care se îmbracă.

Cântăreața de 64 de ani a stârnit controverse și cu afirmațiile despre sexualitatea ei. Recent, Madonna a dat de înțeles că e lesbiană.

Mulți cred că toate aceste controverse au ca scop promovarea turneului muzical pe care Madonna îl va începe la 15 iulie 2023. The Celebration Tour va debuta în Canada, la Vancouver, și va include concerte în marile orașe ale lumii: Detroit, Chicago, New York, Los Angeles, Londra, Copenhaga, Barcelona, Lisabona, Paris, Milano sau Amsterdam.

Turneul se va încheia la 8 ianuarie 2024, la Inglewood (California). La acea dată, Madonna va avea 65 de ani și 5 luni.

Fotografii: Getty Images/@madonna Instagram/Twitter

Vezi și VIDEO: Madonna a descoperit secretul tinereții veșnice

  • Madonna și operațiile estetice. Cum a recunoscut Regina muzicii pop că s-a operat pentru a arăta mai tânără

related posts

Modifică setările cookies