Manichiura cu gel: 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la ea. Afla si care sunt dezavantajele


Mainile ingrijite sunt o adevarata carte de vizita pentru orice femeie. Ce poate fi mai frumos decat o manichiura perfecta tot timpul? Ai parte de acest lucru cu ajutorul metodelor moderne, dar afla si care sunt dezavantajele lor!  Iata care sunt plusurile si minusurile manichiurii cu gel, potrivit specialistei Elena Suleapa – Nail Stylist la Jovsky Studio.


Metodele moderne sunt aplicarea de gel sau acril pe unghii, fie sub forma de strat protector, fie sub forma unghiilor false construite din aceste materiale. Sa vedem care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de manichiura.

AVANTAJE

1. Sunt mult mai rezistente decat unghile naturale. Unghiile false sau cele cu gel sunt o alternativa in cazul in care cele naturale nu cresc suficient, se exfoliaza, se rup sau pur si simplu vrei o manichiura impecabila pentru mai mult timp.

2.Unghii lungi

In cazul in care unghiile naturale nu iti permit sa le pastrezi lungi, protectia cu gel te ajuta sa le mentii la lungimea pe care ti-ai dorit-o intotdeauna.

3. French perfect permanent

Visul de a avea manichiura French clasica, perfecta si care nu se strica timp de cateva saptamani este in sfarsit realitate! Asta nu inseamna ca tu trebuie sa renunti la activitatile cotidiene, inseamna doar ca unghiile tale vor face fata cu bine tuturor incercarilor.Vei scapa de micile imperfectiuni, cum ar fi denivelari sau striuri pe suprafata unghiei.

4. Lacul de unghii rezista mai mult

Daca vrei sa transformi french-ul clasic intr-o culoare plina de personalitate,poti oricand folosi linistita oja preferata; partea buna e ca pe gel oja se va mentine intacta mai mult timp decat pe unghia naturala si va avea un luciu perfect.Te-ai plictisit de ea? Nu-i nimic, o stergi si ramai cu aceeasi manichiura perfecta de la inceput.

DEZAVANTAJE

1.Unghia naturala trebuie pilita.

Exista mitul conform caruia gelul si acrylul ataca unghia naturala si o distrug. In realitate este adevarat ca unghia naturala este usor afectata, dar nu din cauza materialelor, ci a faptului ca trebuie pilita lejer pentru ca gelul sa aiba aderenta.

2. Necesita intretinere

Indiferent ca iti place sau nu, unghiile false/protejate cu gel trebuie intretinute la 3-4 saptamani. Cand se rup (crapa) nu le puteti repara singure.Va trebui sa mergeti la salon pentru a indeparta gelul.

Foto:  Elena Suleapa – Nail Stylist la Jovsky Studio.

Sursa foto: Sorina Andreica

  • Manichiura cu gel: 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la ea. Afla si care sunt dezavantajele

related posts

Modifică setările cookies