Metoda japoneză de a-ți micșora talia. Cum faci pentru a avea o siluetă de viespe


Daca iti doresti sa capeti o talie mai subtire, dar si o postura corecta, un medic japonez cunoscut in intreaga lume are solutia potrivita pentru tine. Citeste in continuare cum trebuie sa procedezi :)


Desi pare prea frumoasa si usoara, metoda recomandata de Toshiki Fukutsuji trebuie folosita doar de cateva ori pe saptamana, timp de cateva minute, pentru a da rezultate.

Medicul a pus-o in aplicare in cazul persoanelor cu postura gresita si le-a corectat pozitia corpului prin anternarea pelvisului. Desi gandita pentru a indrepta spatele si mijlocul, tehnica lui are si rolul de a subtia talia. Iata cum trebuie sa procedezi, deci, daca vrei sa stai dreapta si sa arati ca o viespe.

Ia un prosop de baie de dimensiuni medii si o sfoara. Impatureste-l astfel incat sa arate ca un sul si leaga-l cu sfoara, ca sa nu se desfaca in momentul exercitiului. Apoi, intinde-te pe spate pe o suprafata plana si aseaza prosopul sub mijloc.

Urmatorii pasi sunt foarte importanti, asa ca ai grija sa ii respecti ca la carte: cat stai intinsa, ai grija ca degetele tale mari de la picioare sa fie indreptate unul catre celalalt. In acelasi timp, ai grija ca mainile sa-ti fie intinse, cu palmele indreptate in jos, astfel incat degetele mici sa se atinga intre ele.

Foto: AllWomenStalk

Mentine pozitia timp de 5 minute, chiar daca la inceput ti se va parea dificil sa stai asa. Repeta exercitiul de trei ori pe saptamana si vei incepe sa vezi rezultatele in postura, dar si la nivel de silueta.

Daca ai probleme cu spatele si mijlocul insa, consulta-ti medicul inainte de a face acest exercitiu si vezi daca e recomandat conditiei tale sa exersezi constant.

  • Metoda japoneză de a-ți micșora talia. Cum faci pentru a avea o siluetă de viespe

related posts

Modifică setările cookies