“Miss Fund” și-a asigurat posteriorul pentru 2 milioane de dolari: "E cel mai mare din Brazilia!"


Nathy Kihara are 35 de ani, un posterior cu o circumferință de 126 de centimetri și a fost încoronată  “Miss Butt World” (n.red “Miss Fund”) în 2021.


Brazilianca este atât de mândră de posteriorul ei încât l-a asigurat pentru o sumă colosală. Mai exact: 2 milioane de dolari!

Nathy a primit titlul de “Miss Fund” după ce a reușit să strângă cele mai multe like-uri pe Instagram, dintre toate participantele la competiție. (Vezi GALERIA FOTO de mai jos)

Acum că a primit coroana, brazilianca le promite fanilor că va avea grijă de “comoara” ei. 

“Sunt faimoasă datorită fundului meu! Este cel mai mare din Brazilia. Așa că mi se pare normal și corect să-l asigur!”, a declarat bruneta potrivit Daily Star

Totuși, Nathy nu este mulțumită de dimensiunea posteriorului ei și l-ar vrea mai mare. “Obiectivul meu pe termen scurt este să-l fac de 130 de centimetri”, a adăugat Nathy, care are de gând să obțină ce și-a propus făcând mai multe exerciții la sala de sport. 

“Fundul meu este total natural. Mă antrenez foarte mult ca să mă mențin așa”, a mai spus bruneta.

Nathy a primit titlul de “Miss Fund”, la patru luni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil. Brazilianca este mama unui băiețel de nouă ani și a unei fetițe. 

Fotografii: Instagram 

Vezi și VIDEO: Ne dăm în cărți Ep2 - Anca Dinicu

 

  • “Miss Fund” și-a asigurat posteriorul pentru 2 milioane de dolari: E cel mai mare din Brazilia!

related posts

Modifică setările cookies