(P) Ce parfum ți se potrivește, în funcție de personalitatea ta


Parfumul rămâne acel accesoriu pe care nimeni nu îl vede, dar care ne exprimă personalitatea, stârnește curiozitatea celor din jur și, paradoxal, ne învăluie cu un aer misterios. Ne alegem parfumurile în funcție de aromele lor, dar, cu toate acestea, de ce unele ne atrag ca un magnet, iar altele nu ne transmit niciun sentiment?

Tag-uri: #parfumuri

Un răspuns stă în faptul că există un parfum pentru fiecare tip de personalitate. Fiecare notă ne trimite cu gândul în anumite direcții cu care rezonăm sau nu și, totodată, ne plimbă printr-un carusel de emoții intense. Totuși, cum găsim parfumul perfect pentru personalitatea noastră, când ne învârtim printre mii de combinații de note, care mai de care mai speciale?

Ambițioasă și mereu gata de acțiune

Ești o persoană cu o energie debordantă, care își folosește fiecare minut pe care îl are la dispoziție în scopuri constructive? Îți place să faci mișcare și să fii la curent cu tot ce este nou? Dacă te regăsești în aceste descrieri, mizează pe un parfum cu note principale de citrice. Prin prospețimea lui, este potrivit celor care sunt mereu gata de acțiune, optimiste, au ambiții mari și sunt firi sociabile. Lămâia, portocala, grepfrutul, mandarina sunt notele care nu ar trebui să lipsească din parfumul tău. Pentru a-i crește persistența, caută ca acesta să fie în completarea notelor florale precum bergamota, iasomia, magnolia sau paciuli.

Seducătoare și deschisă la nou

Persoanele seducătoare și extrem de feminine, care adoră să își pună în valoare atuurile și sunt atrase de tot ce e nou și misterios se vor regăsi într-un parfum senzual. Totodată, dacă ești o persoană rafinată, căreia îi place să trăiască viața la intensitate maximă și ai un magnetism aparte, care intrigă orice persoană, încearcă parfumuri cu note florale sau condimentate, precum ylang-ylang, vanilie, tămâie, ambră, ciocolată sau orhidee. Parfumurile cu aceste note vor transmite rafinament și se vor face remarcate subtil, în orice context. 

Puternică și curajoasă

Dacă ești o fire puternică și curajoasă, indiferent de contextul în care te afli, ai nevoie de un parfum care să îți completeze perfect acea forță interioară și determinare, caracteristice ție. Cele mai potrivite parfumuri pentru o persoană cu o personalitate puternică sunt cele cu note lemnoase precum cedrul, santalul, paciuli, care emană putere și stabilitate. Alte note potrivite pentru femeile puternice sunt notele de piele, adesea asociate cu individualitatea și curajul. Ele pot adăuga o notă de mister și senzualitate, accentuând totodată caracterul puternic al unei personalități. Desigur, există multe alte arome care îți pot complimenta personalitatea, însă toate au un element comun: sunt puternice și se fac remarcate în orice încăpere. Te poți îndrepta cu încredere și spre notele de scorțișoară, piper, cuișoare sau vetiver.

Romantică și mereu cu capul în nori

Cele cu personalitate romantică se regăsesc mereu în locuri cu un aer boem, apreciază naturalețea și iubesc să se piardă cu gândul, astfel încât devine ușor dificil să rămână ancorate în realitate. Dacă te regăsești în cele de mai sus, poți opta pentru parfumuri florale, care au în compoziția lor trandafir, liliac, iasomie, frezie. Aceste flori transmit trandețe și sensibilitate, asemenea celor cu o astfel de personalitate.

Parfumul este o alegere personală și intimă, iar personalitatea ta ar trebui să se reflecte în notele sale, pentru ca tu să îl porți cu încredere în orice context social. Alege parfumul care te face să te simți cel mai bine și care completează în mod perfect trăsăturile distinctive ale personalității tale.

Sursa foto: Freepik

related posts

Modifică setările cookies