(P) Cum se folosește Rubber Base?


Adori manichiura cu ojă semipermanentă, dar te confrunți cu problema unghiilor fragile și casante, motiv pentru care aceasta nu îți rezistă pe unghii așa cum ți-ai dori? Înseamnă că nu ai descoperit încă bazele gumoase, cu textură de cauciuc. 


Aceste baze au o textură elastică și ajută la prevenirea fisurării, exfolierii și ruperii unghiilor. În rândurile ce urmează afli tot ce trebuie să știi despre bazele gumoase Rubber!

Ce este Rubber Base?

Rubber Base este un tip de bază cu textură gumoasă, ideală pentru consolidarea unghiei naturale. Aceasta asigură rezistența unghiilor fragile și poate fi folosită singură sau în tehnica ojei semipermanente și a unghiilor cu gel.

Iată care sunt cele mai importante beneficii ale bazelor de tip Rubber:

a. densitatea crescută – pot fi folosite singular, ca și culoare pe toată unghia, dar și la manichiurile French cu ojă semipermanentă. Acoperă denivelările unghiilor naturale și facilitează realizarea apex-ului.

b. dublă acțiune – consolidează unghia și îi conferă un aspect plăcut, acoperind imperfecțiunile acesteia.

c. rezistența ridicată - sunt recomandate unghiilor moi, fragile.

d. pot fi utilizate atât în tehnica gelului, cât și a ojei semipermanente.

Cum se folosește Rubber Base?

Alegerea produselor de manichiură poate fi ”floare la ureche” atunci când ai deja un brand preferat, însă când vine vorba despre aplicarea acestora, trebuie să te documentezi ceva mai mult. Astfel, te asiguri că vei obține o manichiură corectă, rezistentă și estetică. 

Dacă vrei să aplici în mod corect baza Rubber, trebuie să urmezi cu atenție pașii de mai jos:

Pasul 1

Începe prin pregătirea unghiilor. Curăță cuticulele, unghiile și dă-le forma dorită.

Pasul 2

Aplică o picătură mică de Rubber Base pe mijlocul unghiei. Nu folosi prea mult produs, deoarece acesta se va extinde pe toată suprafața unghiei.

Pasul 3

Folosind pensula produsului Rubber Base, întinde produsul într-un strat subțire, de la bază până la vârf. Asigură-te că acoperi întreaga suprafață a unghiei cu un strat uniform.

Pasul 4

Polimerizează produsul în lampă. Timpul de uscare poate varia în funcție de grosimea stratului aplicat și de temperatura camerei. (Timp aproximativ de uscare – 60 secunde în lampa led).

Pasul 5

După ce s-a uscat complet, poți aplica lacul de unghii preferat peste Rubber Base sau poți purta pur si simplu doar nuanța preferată de rubber.

Pasul 6

Indiferent că mai aplici sau nu culoare, la final este necesar să aplici stratul de sigilare – top coatul.

Cum îl alegi?

Atunci când alegi un rubber base pentru manichiura ta, este important să iei în considerare următoarele aspecte:

- Viteza de uscare: Timpul de uscare poate varia în funcție de brandul și tipul de rubber base. Dacă ai nevoie de un rubber base care se usucă rapid, caută unul care promite un timp de uscare scurt.

- Durabilitatea: Rubber base-ul trebuie să ofere o durabilitate mai mare decât o bază de unghii tradițională. Asigură-te că alegi un rubber base care promite o durată mai mare a manichiurii.

- Textura: Rubber base-ul poate fi disponibil în diferite texturi, de la unul mai lichid la unul mai dens. Alege textura care este mai ușor de lucrat cu ea și se potrivește mai bine nevoilor tale.

- Brandul: Este important să alegi un brand de încredere, care să fie recunoscut pentru produse de calitate și pentru feedback-ul pozitiv din partea clienților.

Concluzii

Rubber base-ul este un produs versatil pentru oricine dorește o manichiură de lungă durată și o aderență puternică între unghie și oja semipermanentă. Este o alternativă mai bună la o bază de unghii tradițională, deoarece poate fi mai potrivită pentru unghiile fragile sau uleioase, dar poate fi utilizată și pe unghii sănătoase pentru a preveni decolorarea și fisurarea lacului de unghii.

related posts

Modifică setările cookies