(P) De ce trebuie sӑ folosești primerul de unghii și care sunt principalele etape din cadrul unei manichiuri


O manichiurӑ frumoasӑ te ajutӑ sӑ te simți bine și sӑ fii admiratӑ. Este important sӑ alegi cele mai potrivite forme ale unghiei, sӑ ai culorile care te reprezintӑ și sӑ ții cont de stilul tӑu atunci cȃnd decizi accesoriile și tehnicile utilizate. Existӑ multiple moduri de a face manichiura și este bine sӑ poți urma toate etapele corecte ale realizӑrii acesteia.


Primerul pentru unghii este unul dintre produsele de care ai nevoie pentru a avea o manichiurӑ impecabilӑ, care sӑ reziste bine de-a lungul unor sӑptӑmȃni. Iatӑ de ce trebuie sӑ fie folosit, cȃnd este momentul sӑ ȋl utilizezi și care sunt etapele principale de care trebuie sӑ ții cont ȋn realizarea manichiurii:

1. Primerul este cel care protejeazӑ unghia 

Un primer are multiple roluri, iar unul dintre acestea este cel de protecție. Pentru a putea avea o manichiurӑ bine construitӑ, este important sӑ ai unghia protejatӑ, sӑ ai grijӑ sӑ poți susține sӑnӑtatea acesteia. Vei putea face acest lucru cu anumite tipuri de primer, care au substanțele potrivite. 

2. Primerul pune un strat care ajutӑ restul produselor sӑ fie bine fixate și așezate pe unghia ta

Principalul rol pe care ȋl poate avea un primer ȋn cadrul construirii manichiurii tale, este acela de fixare. Astfel, celelalte produse care urmeazӑ sӑ fie aplicate, vor avea o bazӑ pe care se lipesc. Ele vor putea sӑ te ajute sӑ ai o rezistențӑ bunӑ a manichiurii tale ca ȋntreg, vor putea sӑ fie cele care permit buna aderențӑ a produselor utilizate. Este important sӑ folosești un primer de calitate, care sӑ te ajute sӑ te bucuri de rezultatele pe care le aștepți. Existӑ mai multe categorii de primer, dintre care putem aminti variantele cu acid sau cele fӑrӑ acid. Poți sӑ alegi ceea ce te ajutӑ sӑ ai o manichiurӑ care aratӑ impecabil peste douӑ sau trei sӑptӑmȃni, conform tehnicilor pe care le preferi. 

3. Dupӑ ce ai pus primerul poți pune oja preferatӑ și poți folosi lampa pentru a o usca

Primerul este cel care este folosit imediat dupӑ ce unghia a fost pregӑtitӑ pentru aplicarea produselor. Așadar, vei putea sӑ te bucuri de o manichiurӑ idealӑ dacӑ ai mai ȋntȃi grijӑ sӑ cureți bine suprafața unghiei și sӑ ȋndepӑrtezi cuticulele. De asemenea, trebuie sӑ alegi o formӑ și o lungime a unghiilor și sӑ construiești imaginea pe care o vrei imediat dupӑ, vei putea folosi primerul direct pe unghia naturalӑ. Ai grijӑ sӑ nu ȋl folosești peste alte produse, pentru cӑ scopul lui este de a face aderența ȋntre unghia naturalӑ și produsele ulterioare. 

4. Ulterior, poți pune un top coat, care va aduce strӑlucire și care va proteja ȋncӑ o datӑ ȋntreaga manichiurӑ și unghia

Este important sӑ folosești top coat pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești, pentru a avea strӑlucire și pentru a proteja ȋntreaga construcție realizatӑ. 

5. Ultimul pas poate sӑ fie cel ce ține de degresare, dacӑ ultimul strat cere acest lucru

Uneori un top coat are nevoie de degresare și este important sӑ faci acest pas pentru a te bucura de un rezultat perfect. 

related posts

Modifică setările cookies