(P) Injectare Acid Hialuronic Buze cu Amalian, Acidul Hialuronic de Calitate Germană


Procedura de injectare cu acid hialuronic în buze pentru mărirea buzelor, conturul buzelor sau simetria buzelor este o procedură estetică aleasă în ultima perioadă din ce în ce mai des de multe femei care își doresc un plus de volum al buzelor.


Față de alte soluții de mărire a buzelor, acidul hialuronic este o soluție naturală, care nu oferă efect permanent. Astfel, orice persoană care apelează la acid hialuronic pentru mărirea buzelor, poate oricând să renunțe la această modificare fie prin procedura de hialuronidază, fie așteptând pur și simplu ca efectul acidului hialuronic în buze să treacă.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță complet naturală, nu este un produs sintetic precum vechea procedură de volumizare a buzelor cu silicon. Acest lucru asigură o biocompatibilitate mult mai bună și un risc mai scăzut al efectelor secundare.

În acest moment acidul hialuronic este cea mai modernă opțiune de injectare a buzelor în vederea volumizării acestora. Acidul hialuronic are proprietatea de a hidrata și de a-și mări volumul de până la 10 ori. Practic, buzele mărite sunt de fapt buze mai hidratate.

Molecula de acid hialuronic specific pentru buze este injectată la nivel local pentru rezultate optime, însă nu toate tipurile de acid hialuronic sunt la fel.

Acid hialuronic - Recomandări

Probabil cel mai cunoscut brand de acid hialuronic din România este Juvederm. Este un producător de calitate și reprezintă o opțiune pentru mulți clienți.

Acidul hialuronic Juvederm se află și în oferta rețelei de clinici aBeauty Clinique ® din țară, cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă și minim invazivă din România.

În acest articol ne-am propus să povestim despre noul tip de acid hialuronic Amalian, care de mai bine de 2 ani de zile este noua alegere de acid hialuronic premium a clientelor din România și din Europa de Vest.

Acid hialuronic Amalian

Acidul hialuronic Amalian este un acid hialuronic de categorie premium, fabricat în laboratoarele Amalian din Germania.

Acidul hialuronic Amalian este distribuit oficial în România de compania Aestet Technology, furnizor și distribuitor de aparatură medicală estetică și consumabile saloane.

Spre deosebire de alte tipuri de acid hialuronic, acidul hialuronic Amalian are un grad de puritate mai mare, ceea ce îi asigură o biocompatibilitate crescută.

Sau, mai pe scurt, acest acid hialuronic nu produce efecte secundare.

În plus, acidul hialuronic Amalian este cross-linked și este 100% hidratat direct în fiolă.

Acest lucru înseamnă că nu migrează la nivel local asemenea altor tipuri de acid hialuronic cunoscute.

Spre exemplu, dacă ești familiarizată cu injectarea de acid hialuronic în buze, știi că unii medici fac injectarea și apoi cheamă pacienții la câteva zile pentru a le masa buzele astfel încât ”să se așeze acidul hialuronic în buze”.

În cazul acidului hialuronic Amalian nu mai este cazul, deoarece acest acid hialuronic german are o calitate net superioară, este cross-linked și este 100% hidratat.

Rezultatele obținute cu acidul hialuronic Amalian pe loc se mențin mai multă vreme, adică au o remanență mai mare.

Cât ține efectul acidului hialuronic în buze

Majoritatea clientelor își doresc o remanență cât mai mare, adică își doresc ca acidul hialuronic injectat în buze să țină cât mai mult astfel încât să se bucure de buze senzuale și cu mai mult volum, mai multă vreme.

Este de menționat faptul că durata ideală a remanenței acidului hialuronic în buze este cuprinsă între 6 și 12 luni. Prin urmare, dacă dorești niște buze foarte voluminoase mereu, îți poți bugeta să treci pe la medicul tău estetician de la aBeauty Clinique ® o dată la 6 luni.

Dacă îți dorești însă un efect discret și natural de volumizare a buzelor, o injectare cu acid hialuronic în buze este suficientă o dată la 12 luni.

De reținut și faptul că medicina nu este o știință exactă precum matematica. Acest lucru înseamnă că fiecare organism reacționează diferit. Spre exemplu, dacă ești la prima injectare cu acid hialuronic în buze, rezultatele pot dura mult mai puțin.

Acest lucru se datorează faptului că organismul tău absoarbe mai rapid acidul hialuronic injectat în buze, deoarece zona este deshidratată, iar organismul tău ”tânjește” după acea hidratare oferită de acidul hialuronic. Este perfect normal în cazul oricărui tip de acid.

De asemenea, un stil de viață echilibrat favorizează rezultatele oferite de injectarea cu acid hialuronic. O persoană care nu bea alcool, nu fumează, consumă multă apă și se odihnește bine va avea buze mai voluminoase pe termen un pic mai lung.

Botox buze e una și aceeași cu acid hialuronic buze?

Botox este o firmă din SUA care produce toxină botulinică. Toxină botulinică sau botoxul nu se injectează direct în buze, deoarece toxina botulinică nu produce volum.

Botoxul este utilizat pentru ștergerea ridurilor, deoarece este o toxină ce relaxează temporar mușchii zonei în care a fost injectată, iar suprafața se netezește.

Dacă îți dorești botox buze, cel mai probabil îți dorești de fapt acid hialuronic în buze pentru un plus de volum și contur natural.

Mai multe despre botox și toxină botulinică, poți afla de pe pagina aceasta cu oferte botox riduri.

De asemenea, în cazul în care vrei să afli informații un pic mai controversate legate de injectarea acidului hialuronic în buze sau de toxină botulinică, îți recomandăm să citești articolul de aici de pe blogul autorului cărții ”De ce nu”, Gabriel Ursan.

”Bot de rață” sau buze naturale?

Nu trebuie să ne ascundem după degete. Injectarea acidului hialuronic în buze are și foarte multe critici, iar cea mai cunoscută dintre ele este ”bot de rață”.

Noi considerăm că fiecare persoană este liberă să facă ce își dorește cu corpul său și recomandăm empatia și toleranța față de semenii noștri.

Dacă cineva își dorește niște buze mari și voluminoase, poate opta pentru injectarea a 2 mililitri de acid hialuronic în buze sau chiar mai mult.

Atenție însă, există și rezultate naturale care se pot obține, astfel încât nimeni nu va ști că buzele tale au avut parte de o injectare cu acid hialuronic.

De fapt, din ce în ce mai multe cliente își doresc un plus de volum natural și de contur care nu bate la ochi și nu arată ciudat.

În rețeaua națională de clinici de estetică aBeauty Clinique ® fiecare client este atent consultat de medici specialiști esteticieni, dermatologi sau chirurgi înainte de a alege o procedură estetică, astfel încât injectarea cu acid hialuronic a buzelor să fie realizată în ton cu fizionomia feței.

În rețeaua de clinici aBeauty Clinique ® se realizează inclusiv tehnica de injectare cu acid hialuronic ”Russian Lips”. Tehnica de injectare cu acid hialuronic în buze russian lips presupune acea formă de inimioară a buzelor.

Cât costă o injectare cu acid hialuronic pentru mărire buze?

Pentru a simplifica, prețurile pentru injectarea cu acid hialuronic în buze în România se situează la momentul actual în jurul sumei de 300-350 de Euro. Prin urmare, pentru un mililitru de acid hialuronic buze vei plăti în jur de 1500 Lei.

Îți recomandăm să fii o persoană precaută și să alegi o clinică respectabilă în care să beneficiezi de această procedură. Sănătatea nu este un subiect de joacă și în nici un caz nu ar trebui să faci rabat de la calitate, igienă, curățenie, confort și siguranță.

Nu căuta doar cel mai bun preț, deoarece de cele mai multe ori diferența unor rezultate foarte bune nu stă doar în tipul de acid hialuronic cumpărat și în preț, ci și în calitatea acestuia, în priceperea și experiența medicului și în condițiile de realizare a procedurii.

Oferte acid hialuronic buze

Dacă ești în căutarea de oferte acid hialuronic buze în România îți recomandăm să verifici pagina de oferte acid hialuronic buze a celor de la aBeauty Clinique ®. Acolo vei vedea prețuri și rezultate înainte și după mărirea buzelor cu acid hialuronic.

Sunt cea mai mare rețea de clinici de estetică din România și au o echipă de peste 50 de specialiști formată din medici chirurgi, dermatologi și esteticieni, asistente medicale certificate, terapeuți, consilieri de estetică de nivel avansat și manageri medicali.

În acest moment compania aBeauty Clinique ® are clinici de estetică în România în orașe precum București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

Completează formularul de contact de pe pagina lor cu oferte injectări buze și te vor contacta pentru toate detaliile, prețurile și promoțiile curente.

De asemenea, în rețeaua de clinici aBeauty Clinique ® din România poți beneficia și de alte tratamente și proceduri estetice precum tratamente corporale de slăbire, criolipoliză, butt lifting și anticelulită, tratamente faciale de întinerire, hidratare și antirid sau de epilare definitivă avansată cu laser diodă.

  • (P) Injectare Acid Hialuronic Buze cu Amalian, Acidul Hialuronic de Calitate Germană

related posts

Modifică setările cookies