(P) Mușchi fesieri mai tonifiați și posterior mai ridicat fără sală? Da, se poate!


Atunci când vorbim despre metode eficiente de lifting al posteriorului, nu există multe opțiuni în afară de exercițiile fizice specifice întăririi musculaturii fesiere. Totuși, tratamentele corporale avansate precum DualFit reprezintă o opțiune reală de tonifiere musculară rapidă și eficientă.


Tratamentul este disponibil în clinicile aBeauty Clinique din București Unirii și Caramfil, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași și în Oradea.

DualFit este un nou tratament disponibil în cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, aBeauty Clinique.

Tratamentul corporal menționat are la bază tehnologia de stimulare electromagnetică musculară profundă, ce acționează atât pe mușchii de dimensiune redusă cât și pe grupele musculare de dimensiune mai mare.

Pentru a clarifica rapid diferențele, stimularea electromagnetică nu trebuie confundată cu electrostimularea.

Electrostimularea este o procedură ce se regăsește de mult în sălile de fitness și este utilizată mai degrabă ca o procedură de stimulare musculară hibrid, adică o procedură în care un dispozitiv stimulează ușor musculatura în timp ce persoana care poartă echipamentul de electrostimulare face și niște exerciții fizice specifice.

DualFit este un tratament de stimulare musculară electromagnetică avansată ce presupune zero efort din partea clientului, timp mai scurt dedicat procedurii și rezultate maxime raportate la perioada de timp dedicată acestuia.

Câte ședințe de stimulare musculară electromagnetică DualFit sunt necesare

 
Pentru rezultate foarte bune sunt suficiente doar 30 de minute într-o ședință de stimulare musculară electromagnetică avansată cu DualFit și alegerea unui pachet de 6 ședințe.
 
Tratamentul este foarte eficient deoarece este conceput astfel încât să ofere pauze musculare optime între impulsuri și să diminueze secreția de acid lactic specifică ”febrei musculare”.
 
Acest aspect este foarte important, deoarece permite recuperarea foarte rapidă a mușchilor și repetarea ședințelor de tratament chiar și la 3 sau 4 zile distanță. Prin urmare, tratamentul DualFit obține un maximum de potențial muscular raportat la fereastra de timp dedicată.
 

Posterior de invidiat: ridicat, ferm și cu o formă atrăgătoare

 
DualFit nu acționează doar ca tratament de tonifiere musculară pentru mușchii fesieri, ci și pentru mușchii abdominali. În scurtă vreme tratamentul va deveni disponibil și pentru stimularea musculară electromagnetică a brațelor și a coapselor.
 
După un pachet de 6 ședințe DualFit rezultatele se vor observa cu ochiul liber atât în pozele de înainte și după cât și la felul cum se așează hainele pe corp, indiferent că vei alege o pereche de blugi sau de pantaloni mulați, o fustă, o rochie sau un costum de baie atrăgător.
 
Clientele care au apelat la tratamentul DualFit susțin că senzația din timpul stimulării musculare electromagnetice este una intensă și că după fiecare ședință de tratament corporal simt efectele la nivel vizual și muscular.
 

Cât costă stimularea musculară electromagnetică DualFit

Stimularea musculară electromagnetică DualFit este un tratament avansat noninvaziv disponibil în clinici premium.
 
Pentru a verifica în timp real cât costă stimularea musculară avansată DualFit și care sunt ofertele speciale valabile astăzi, accesează direct aici pagina dedicată de pe website-ul aBeauty Clinique.
 

Ore de sport comprimate în minute

 
O ședință de tratament corporal de stimulare musculară electromagnetică poate oferi în câteva minute beneficiile musculare pe care le-ar putea oferi câteva ore de sport susținute în care realizezi exerciții fizice intense și corecte.
 
Iar acest lucru se întâmplă fără stres oxidativ și fără presiunea nedorită de pe oase, tendoane și ligamente exercitată de exercițiile fizice executate incorect.
 
De asemenea, faptul că durează mai puțin și că se apropie de costurile unui abonament premium la o sală de fitness de top reprezintă un aspect foarte atractiv în mod special datorită faptului că vei și efectua ședințele din pachetul achiziționat, fără să irosești banii pe un abonament la sală care de multe ori rămâne nefolosit din cauza lipsei de timp.
 

Beneficii stimulare musculară electromagnetică DualFit

Sportul, mișcarea și exercițiile fizice în aer liber sunt foarte benefice pentru sănătatea fizică și psihică.

 DualFit îți oferă doar mai mult timp pentru a face ceea ce îți aduce mai multă fericire, fie că e vorba despre un sport de echipă, o plimbare în natură, ciclism, alergat, înot și multe alte activități sportive recreative.

Nu mai pierzi timp cu drumul către sala de fitness și locul de parcare

Nu mai pierzi timp în vestiarul unei săli sub privirile curioase ale celorlalți

Nu mai generezi organismului surplus de stres oxidativ specific

Nu mai pui presiune inutilă pe oase, tendoane și ligamente

Tratamentul corporal DualFit este menit să-ți ofere tonifiere musculară avansată și să vină în completarea firească a oricărei proceduri corporale sau a oricărui nou stil de viață pe care ți l-ai propus pentru a avea un corp mai puternic, mai sănătos, mai ferm și mai plăcut.

În acest moment tratamentul de stimulare musculară electromagnetică avansată se regăsește doar în rețeaua de clinici de estetică și înfrumusețare facială și corporală premium aBeauty Clinique, urmând probabil să devină disponibil și în alte clinici de top din țară prin intermediul distribuitorului oficial aEstet Technology România.

  • (P) Mușchi fesieri mai tonifiați și posterior mai ridicat fără sală? Da, se poate!

related posts

Modifică setările cookies