UNIQUE WOOD – Esența libertății și aventurilor verii

Cu note de vârf de piper roz, geranium și lavandă, parfumul unisex Unique Wood evocă spiritul sălbatic al naturii, dorința de aventură și libertate. Acest parfum este inspirat din romanul captivant „The Boy in the Bush” de D.H. Lawrence și M.L. Skinner, care reflectă viața pionierilor din sălbăticia Australiei de Vest, explorând teme precum afirmarea fizică și mentală, independența și tranziția către maturitate și responsabilitate.

Inima parfumului (notele de mijloc), inspirată de esența pură a naturii, cuprinde un amestec de piper negru și piper Sichuan, completat de acorduri lemnoase verzi și de aroma subtilă a florii de violă, care adaugă profunzime și complexitate. Notele de bază sunt seducătoare, combinând aroma caldă și lemnoasă a lemnului de chihlimbar cu dulceața discretă a boabelor de tonka și vaniliei, pentru un miros care persistă.

ROUGE PRIVE – Seducție de vară

Combinația sofisticată de trandafir de Damasc, lămâie și bergamotă creează un parfum irezistibil care servește drept accesoriu perfect pentru o vară seducătoare. Acest parfum este inspirat din romanul „Roxana” al scriitorului englez Daniel Defoe. Povestea urmărește viața unei femei care își schimbă caracterul virtuos pentru a trăi o viață păcătoasă ca amantă a bărbaților bogați și puternici. Romanul explorează teme precum seducția, aspirația la faimă, iluziile, evadarea și învingerea propriilor slăbiciuni.

Esența florală intensă a trandafirului de Damasc evocă senzualitatea, pe când lămâia aduce o notă de prospețime revigorantă. Bergamota, cu tonuri ușor picante și note florale verzi, accentuează complexitatea compoziției. Notele de mijloc, alcătuite din flori delicate de bujor și aroma lemnoasă, dulce de patchouli încântă simțurile. La baza compoziției se află note vibrante de mosc și vetiver, echilibrate de aroma balsamică a rășinii de benzoin, creând un miros atrăgător și irezistibil, care te învăluie.

SUMMER FLARE – Relaxarea de vară

Fuziunea dintre grapefruit, mentă, pepene galben și piersici creează un parfum răcoritor, cu note dulci, care surprinde perfect esența verii. SUMMER FLARE este inspirat de nuvela „Daisy Miller” scrisă de Henry James, care o urmărește pe tânăra americană Daisy în vacanța sa de vară în Europa. Romanul explorează teme de inocență, pasiune și căutarea hedonistă, dar fermecătoare a unei vieți opulente, în decorul fermecător al Lacului Geneva din Elveția și al Romei, Italia.

Notele energizante de grapefruit și mentă se împletesc armonios cu dulceața suculentă a pepenelui galben și a piersicilor, evocând senzația unei brize răcoroase într-o dimineață de vară, fie că te plimbi pe malul unui lac sau la țărmul mării. Inima parfumului pulsează cu acorduri încântătoare de iasomie Sambac și flori albe de vară, accentuate de o notă picantă de piper roz. La bază, aroma reconfortantă de lemn de cedru texan se îmbină perfect cu accente de vanilie și o notă subtilă de mosc alb, creând un parfum cu miros relaxant, dar captivant, ideal pentru serile de vară.

Parfumurile NOVELLISTA sunt disponibile în magazinele fizice și online NOTINO.

Sursă foto: GIVET Czech