(P) Pensule machiaj de care ai nevoie pentru un make-up perfect


Pentru texturi libere, poți folosi pensule machiaj din peri naturali și artificiali.

Tag-uri: #Pensule machiaj

Pensulele naturale îți permit să creezi un înveliș fără greutate și sunt plăcute pentru piele, dar în unele cazuri pot provoca alergii. Pensulele sintetice sunt potrivite pentru pudra compactă și alte texturi dense. Acordă atenție pensulei kabuki care are un mâner scurt și gros și perii groși și moi. Această formă este ideală pentru aplicarea tuturor tipurilor de pudre, bronzante și farduri de obraz. Fardurile uscate sunt ușor de conectat și de aplicat pe pleoapă cu o pensulă mică și plată. În pliul pleoapei, poți folosi o pensulă rotundă pentru a amesteca pigmentul. Pentru a-ți completa machiajul ochilor, folosește o pensulă moale de amestecare, care poate netezi marginile și poate aduce tranziția nuanțelor la ideal.

Pentru fardul de ochi, ai nevoie de o pensulă subțire, ascuțită, din peri sintetici, pentru a trasa o linie strălucitoare și clară. Poți folosi și o pensulă plată teșită, care este potrivită nu numai pentru tuș de pleoape, ci și pentru machiajul sprâncenelor. Pentru a machia frumos buzele, folosește o pensulă mică, plată, din peri sintetici, cu vârf ascuțit. O astfel de pensulă de machiaj distribuie uniform textura cremoasă pe pielea delicata a buzelor și ajută la definirea conturului.

Tipuri de pensule machiaj

Există diferite tipuri de pensule machiaj pentru aplicarea fondului de ten, a pudrei, fardurilor si rujului. Artiștii de machiaj nu folosesc întotdeauna pensule pentru scopul lor, dar este mai ușor pentru începătoare să știe ce pensulă să folosească pentru ochi, buze, sprâncene și pomeți. Setul de bază de pensule machiaj pentru față include o pensulă de fond de ten sintetică plată și două pensule pufoase - una pentru pudră, cealaltă pentru fard de obraz.

Ce alte instrumente pot adăuga la această listă? Multor fete le place să folosească o pensulă pentru corector. Are o formă plată și dimensiuni mici, care îți permite să ascunzi imperfecțiunile pielii. Fanele fardului de obraz și a iluminatorului cremă vor avea nevoie de o pensulă mare, rotundă, cu peri artificiali, care nu absoarbe pigmentul lichid, ci îl distribuie pe toată pielea. Pentru cele cărora le place să folosească bronzer și fard uscat, o pensulă kabuki cu peri voluminoşi și o tăietură rotunjită va ajuta foarte mult. Această formă îți permite să amesteci ușor pudra și să netezești marginile, iar machiajul arată cât se poate de natural.

Pensule de machiaj pentru ochi, sprâncene și buze

Pentru a crea un machiaj frumos pentru ochi pentru fiecare zi sau pentru o ocazie specială, este bine să ai în geanta cosmetică cel putin două pensule pentru fard de pleoape - una pentru aplicare, a doua pentru blending. La corectarea formei ochilor, poți folosi o pensulă tip butoi, care te va ajuta să amesteci rapid fardurile din pliul pleoapei. Iubitoarele de shooter nu se pot lipsi de o pensulă sintetică subțire, cu o formă ascuțită sau teșită. Pensula rotundă pufoasă va fi un adevărat ajutor pentru cele care folosesc adesea tehnica smokey eyes. Cu o astfel de pensulă, poți efectua un machiaj plăcut și de înaltă calitate. Dacă îți place rujul strălucitor, ai nevoie de o pensulă de buze. Trebuie să aibă o formă plată clară și peri suficient de elastici, astfel încât să poți nu numai să stratifici uniform rujul, ci și să creezi un contur perfect al buzelor.

related posts

Modifică setările cookies