(P) Tratamente faciale acasă sau la salonul de înfrumusețare?


Rutina de îngrijire a tenului este esențială pentru a avea o piele curată și sănătoasă. Această rutină trebuie urmată zi de zi, acasă, dar include și tratamente periodice profesionale, în cadrul unui salon de înfrumusețare. 


Bineînțeles, rutina de îngrijire a tenului trebuie stabilită împreună cu un specialist care va identifica tipul de ten pe care îl ai și nevoile sale și îți va recomanda produsele potrivite. Nu este recomandat să cumperi produse de skincare doar pentru că promit că fac minuni pentru că s-ar putea să te alegi cu tot felul de probleme.

La fel și cu tratamentele faciale – este adevărat că poți face o exfoliere a tenului și acasă, dar rezultatele nu se compară cu una realizată de către un specialist. Mai mult decât atât, anumite tratamente complexe, care implică folosirea unor instrumente sau echipamente speciale (Microneedling, laser, Hyaluron Pen, etc.) pot fi realizate doar în cadrul saloanelor acreditate.

Care sunt avantajele tratamentelor faciale la un salon de înfrumusețare?

Dacă alegi să mergi la un salon de înfrumusețare, pe lângă faptul că te vei relaxa pe durata tratamentului, vei observa și alte beneficii semnificative:

·       Tratamentele sunt personalizate pe nevoile tenului tău, după o analiză atentă,

·       Tratamentele sunt realizate de persoane specializate, care au urmat diverse cursuri de cosmetică, de Hyaluron Pen, Microneedling, peeling, etc.

·       Tratamentele sunt realizate în condiții de igienă, cu produse profesionale apreciate și cu echipamente și instrumente moderne,

·         Rezultatele se văd imediat – tenul tău va fi mult mai curat și va avea un aspect mai sănătos,

·       Rezultatele obținute se mențin o durată mai mare de timp, mai ales dacă ai și o rutină de îngrijire a tenului riguroasă și folosești produsele potrivite pentru tipul tău de ten.

O vizită la un salon de înfrumusețare pentru un tratament facial este un răsfăț pe care orice femeie îl merită, chiar și cele care au ten de invidiat. 

related posts

Modifică setările cookies