Părul frumos este un păr sănătos


Părul este unul dintre cele mai importante atuu-uri pe care le are o femeie. Fiecare dintre noi ne dorim ca acesta să fie sănătos, pentru că acest lucru se vede cu ochiul liber.


Ritualul de îngrijire al părului înseamnă mai mult decât spălarea sa cu șampon. Înseamnă îngrijirea completă: folosirea șamponului potrivit pentru păr, aplicarea unei măști sau a unui tratament - acesta din urmă nu la fel de des ca masca -, uscarea lui la temperaturi nu foarte înalte pentru a nu-l deteriora, pieptănarea sa cu instrumentele potrivite pentru a nu-l rupe. Toate acestea trebuie să facă parte din rutina noastră recurentă pentru un păr sănătos.

Fie că lucrezi la un salon și vrei să le oferi clientelor îngrijirea pe care o merită, sau dorești să ai parte acasă de calitatea de la salon, azi îți vom povesti despre masca de par hranitoare pe care să o folosești o dată la ceva timp sub formă de cură, în funcție de nevoile părului tău.

Motive pentru care să folosești masca pentru păr

Masca pentru păr este acel produs care nu trebuie să lipsească din niciun salon sau din nicio baie dacă îngrijirea corectă a părului este unul dintre obiectivele tale. Vara razele soarelui sunt mai puternice și afectează părul mai mult decât în orice alt anotimp. Tocmai de aceea trebuie să îi acordăm o mai mare atenție pentru a arăta mai bine ca niciodată.

Pe piață există multe game de îngrijire a părului, însă tu trebuie să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine și în funcție de tipul părului tău. Dacă nu poți să o identifici din prima, poți să îți întrebi stilistul care este cea care ți se potrivește și mai apoi să o achiziționezi online.

Unul dintre avantajele pe care le oferă masca de păr este hrănirea și hidratarea acestuia. De cele mai multe ori, oferă o îngrijire mai bună decât balsamul, așa că o poți folosi și ca un produs complementar acestuia.

Un al doilea avantaj este că ajută la descâlcirea părului fără a-l deteriora. Este normal ca la fiecare pieptănare să cadă câteva fire de păr, însă dacă acest fenomen se întâmplă în exces, înseamnă că undeva există o problemă. Masca vine să te ajute în acest sens, alături de șamponul care luptă împotriva căderii părului.

Vârfurile despicate sunt și ele o problemă care indică lipsa de sănătate a părului, astfel că masca potrivită poate să împiedice această manifestare care dă un aspect mai neplăcut firelor de păr.

Masca de păr revitalizează atât părul, cât și pielea capului, asigurând o creștere mai sănătoasă a acestuia și o îngrijire pe termen mai lung. De asemenea, aceasta poate avea elemente care redau PHul părului și al scalpului și ajută la menținerea lor sănătoasă.

Cum aplici masca de păr

Rutina de îngrijire a fiecăreia este diferită și trebuie să ții cont de a ta. În general și pe ambalajul măștilor sunt scrise instrucțiunile de utilizare în funcție de fiecare în parte.

Pașii generali prin care trebuie să treci însă, fără a ține cont de particularitatea fiecărui produs în parte, sunt următorii:

  • Umezește părul.
  • Aplică șamponul și masează atât scalpul, cât și lungimea părului. Cantitatea de spumă difera de la un șampon la altul, așa că acesta nu este un semn că unul ar fi mai eficient în funcție de spuma pe care o face.
  • Clătește părul.
  • Aplică masca în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
  • Clătește părul dacă este nevoie, dacă nu, treci la partea de uscat pe care, cel puțin vara, îți recomandăm să o faci natural, fără a folosi un uscător. Astfel, vei proteja părul de căldura puternică, care îi poate fi dăunătoare.

Trei măști de păr pe care să le încerci

În procesul căutării măștii de păr perfecte există perioade de încercare. Perioade în care părul tău îți va transmite dacă produsul pe care îl folosești îi este benefic sau mai puțin.

Partea bună este că acum ai la îndemână produse profesionale la prețuri superaccesibile și care ajung la tine cu doar câteva clickuri.

Masca de păr Kerastase Genesis Reconstituant oferă hidratare și hrănire părului care are nevoie de acestea. Ea va ataca exact părțile deteriorate și le va transforma în unele sănătoase, dând și un aspect plăcut firelor de păr.

Masca de păr L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer este aceea care va lupta împotriva deteriorării părului. Cura cu aceasta va ajuta părul să fie mai rezistent și puternic, dar și moale la atingere în același timp.

Masca de păr Moroccanoil Intense Hydration este perfectă pentru sezonul estival, când părul are nevoie de o extra hidratare. Poate fi folosită pe orice tip de păr, pentru că niciunul nu scapă de procesul de deshidratare. Această mască va îmbunătăți textura, elasticitatea și strălucirea părului, făcându-l să se simtă și să arate mult mai bine.

Produsele de calitate nu mai sunt un tabu în zilele noastre, iar tot ce trebuie să faci este să le comanzi și să profiți de faptul că sunt atât de accesibile.

Credite foto: unsplash.com

  • Părul frumos este un păr sănătos

related posts

Modifică setările cookies