Cum sa ai un par frumos si stralucitor si in timpul toamnei


Vara este anotimpul in care parul tau poate avea parte de cele mai mari probleme, asa ca acum este momentul perfect pentru a indeparta aceste efecte neplacute.


Descopera in continuare 4 sfaturi care sa te ajute sa imbunatatesti sanatatea firului de par, sa-i redai stralucirea si sa-l faci mai frumos.

1. Evita spalarea zilnica a parului pentru ca substantele chimice din sampon pot usca pielea capului. Cel mai bine este sa te speli pe cap de 2 sau 3 ori pe saptamana, iar in celelalte zile sa-l clatesti cu apa si sa aplici samponul numai la varfuri.

2. Aloca o zi pentru mastile de par. Din momentul in care incepem sa ne indragostim de produsele si instrumentele de styling este foarte important sa-i dam parului o zi libera, zi in care sa-i aplicam doar o masca hidratanta. Aceasta procedura va tine varfurile departe de aspectul urat oferit de despicare si fragilitate.

3. Inainte de a folosi instrumente incalzite pe par, trebuie sa ne obisnuim sa folosim un spray care sa protejeze podoaba capilara impotriva efectelor neplacute si sa folosim numai instrumente care sunt create special pentru a minimiza aceste probleme, de exemplu cele care au strat de protectie si sunt pe baza de ioni.

4. Alimentatia este foarte importanta atunci cand vrem sa ne mentinem parul frumos. Un par sanatos si rezistent inseamna o dieta echilibrata, bogata in alimente care contin proteine si acizi grasi omega, de exemplu: somon, nuci, oua sau branza.

Care sunt metodele preferate prin care va recapatati sanatatea parului? Crezi ca sfaturile de mai sus sunt eficiente? Asteptam comentariile voastre.

  • Cum sa ai un par frumos si stralucitor si in timpul toamnei

related posts

Modifică setările cookies