Secretul unui ten de porțelan. Ce truc de frumusețe folosește Kate Middleton în fiecare zi?


Mereu o apariție impecabilă, Kate Middleton e o stea care pare să strălucească din propria ei lumină. Tu știi care e ingredientul ei „secret” de frumusețe? Te va lăsa cu gura căscată!


După multitudinea de apariții regale din ultimii ani, fanii lui Kate Middleton s-au tot întrebat ce ritual skincare urmează de pielea ei e atât de frumoasă, chiar și la 40 de ani.

Ei bine, specialistul de la Blush + Blow, Abbi Ingram crede cu tărie că „pielea lui Kate arată bine pentru că folosește un ser pe bază de vitamina C. Ducesa de Cambrige a mărturisit că folosește de mai multi ani remediul, chiar și un ulei extras din măceșe (bogat în vitamina C). Bineînțeles că, o mai ajută și stilul echilibrat de viață”. 

Citește și: Cum să arăți șic în timp ce cheltuiești cât mai puțin posibil

Vitamina C este o substanță indispensabilă pentru organism care stimulează elasticitatea pielii, reface rănile și previne apariția ridurilor și a coșurilor.

Abbi Ingram a mai spus că folosirea serului cu vitamina C, aplicat atât dimineața, cât și seara, susține regenerarea celulară a pielii, oferind în sezonul rece o protecție suplimentară împotriva inflamațiilor și a descuamării tenului.

Foto: ProfimediaImages

Vezi și:
Trucuri de machiaj pentru ochi spectaculoși

  • Secretul unui ten de porțelan. Ce truc de frumusețe folosește Kate Middleton în fiecare zi?

related posts

Modifică setările cookies