Selena Gomez, fără machiaj pe rețelele sociale. Fanii artistei, înduioșați de ipostaza în care a apărut pe net


Selena Gomez promovează naturalețea feminină, după ce ani la rând a încercat să-și mascheze defectele fizice. Cântăreața de 30 de ani a pozat fără pic de machiaj și i-a înduioșat pe admiratorii ei virtuali.


Fără filtre, machiaj și ținute extravagante, Selena Gomez este altă femeie decât cea pe care o știau admiratorii ei. Victimă a body shaming-ului, Selena Gomez a renunțat la aparițiile extravagante și s-a reinventat.

Citește și: Dicționar de body shaming: în căutarea trupului perfect

Artista a pozat fără pic de machiaj și le-a dezvăluit fanilor ei cum arată 100% naturală. 

Absolut minunată”, i-a transmis Whitney Simmons, influencerița amatoare de fitness.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Selena Gomez a dus o luptă crâncenă pentru a arăta altfel decât era în realitate. Se chinuia să fie slabă chiar și în timpul relației cu Justin Bieber. În 2007, artista a fost diagnosticată cu lupus, boală care i-a generat o serie de tulburări hormonale. 

Corpul meu care se lupta cu sine în interior. Asta a fost partea cea mai suprarealistă, pentru că nu am simțit niciodată oboseală. Eram tânără, mă simțeam complet bine. Așa că, auzind de la un medic: ai fi putut avea un accident vascular cerebral pe scenă, ai fi putut muri – a fost mult. Dar nu am vrut să o procesez”, s-a confesat recent artista.

În 2017, Selena Gomez a primit un rinichi de la o bună prietenă, transplat care a venit cu un tratament medicamentos. Acesta i-a generat alte tulburări, care au dus la o creștere în greutate bruscă. 

Atunci a suferit cel mai mult, deoarece a fost victima umilințelor de tot felul. Selena Gomez a explicat de ce a decis să se retragă un timp din viața publică.

Fotografii: Getty Images/@selenagomez

Vezi și VIDEO:

  • Selena Gomez, fără machiaj pe rețelele sociale. Fanii artistei, înduioșați de ipostaza în care a apărut pe net

related posts

Modifică setările cookies