Sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos, oferite de mentorul în frumuseţe al actriței Gwyneth Paltrow


Gwyneth Paltrow a promovat întotdeauna un stil de viaţă cât mai sănătos. Artista se poate mândri cu faptul că a scris cărţi de gătit şi a colaborat cu un brand cunoscut pentru a lansa o linie de produse organice pentru piele şi înfrumuseţare.


Deşi actriţa promovează des diete şi produse organice costisitoare, nu este nevoie de banii şi faima lui Gwyneth pentru a menţine un corp cât mai sănatos, a declarat mentorul de frumuseţe al actriţei, Shiva Rose. Aceasta a mărturisit că anumite alimente sunt esenţiale în cămara persoanelor care îşi doresc să trăiască sănătos. Acestea pot fi folosite atât pentru consum cât şi pentru înfrumuseţare, atunci când sunt folosite pentru a crea măşti pentru păr şi piele. 

„Am întotdeauna în cămară ulei de măsline, avocado, iaurt organic, unturi organice, sare de mare, turmeric, şofran, ovăz organic, carne de cocos şi legume organice luate din piaţă” a mărturisit Shiva.

Atunci când vine vorba de cele mai bune decizii pe care le poţi lua pentru a găti sănătos, Shiva oferă următoarele sfaturi:

„Încearcă sa mergi la piaţă şi să foloseşti produse organice de sezon. Acestea au un gust mult mai bun şi vor avea mai multe minerale”

„Folosiţi produse lactate crude în cazul în care vreţi să consumaţi lactate”

„Poţi folosi uleiuri sau unturi, dar este mai bine să adaugi ulei de măsline salatelor, pentru a nu îl găti. După ce este gătit, acesta îşi poate pierde proprietăţile benefice”

„O dată pe săptămână consumaţi supă în care aţi fiert oase, pentru a vă hrăni celulele”

„Folosiţi vase din oţel sau fontă pentru gătit. Dacă aveţi o tigaie zgâriată, aruncaţi-o”, a spus Shiva ca un ultim sfat.

related posts

Modifică setările cookies