Staruri care au renunțat la implanturi mamare după ce erau pe punctul să-și piardă viețile


Au cheltuit bani frumoși pe implanturi mamare pentru a arăta mai bine, dar au renunțat la ele după ce au resimțit niște simptome ciudate. Speriate că silicoanele le-ar putea ucide, femei celebre de peste Ocean au revenit la sânii lor naturali.


Yolanda Hadid

Mama celebrelor modele Bella și Gigi Hadid avea simptome de boală Lyme, însă când s-a prezentat la medic a aflat cu totul neașteptat. În urma unui control amănunțit, medicii i-au descoperit granule de silicon în ganglionii limfatici, în zona claviculei și în piept. 

„Mi-am perforat un implant acum 10 ani în urma unei căzături la schi nautic. Acea scurgere s-a întins în corpul meu, de-a lungul anilor, și a căpătat o viață a ei”, a dezvăluit fostul fotomodel pe blogul ei. Ea a decis să-și scoată definitiv implanturile, despre care simțea că încercau să o ucidă din interior.

Vezi și VIDEO: Gigi Hadid, profil de celebritate

Crystal Hefner

În vârstă de 33 de ani, a treia soție a fondatorului Playboy – Hugh Hefner – și-a anunțat fanii de pe Facebook că și-a scos implanturile după ce avea senzația că o otrăvesc. Modelul a explicat că avea dureri de spate, gât și umeri, intoleranță la diverse mâncăruri și băuturi, pierderi de memorie, oboseală, imunitate scăzută, infecții și probleme cu glanda tiroidă. 

„Implanturilor mele le-au trebuit 8 ani ca să mă îmbolnăvească în așa hal, așa că știu că va dura ceva până voi ajunge să mă simt bine”, a explicat iepurașul Playboy în social media.

Sharon Osbourne

Vedeta de televiziune Sharon Osbourne, soția cântărețului și compozitorului Ozzy Osbourne, a tras o sperietură soră cu moartea în 2011 când a sesizat că unul dintre sâni părea mai lunguieț decât celălalt. Vedeta a aflat la spital că implantl mamar se scursese din sân până în zona stomacului. A scăpat definitiv de silicoane la 59 de ani, spriată că ar putea suferi complicații periculoase. „Nu mai simt că am o saltea cu apă pe piept”, a dezvăluit ea pentru revista People.

Tiffany Pollard

Actrița și vedeta de televiziune americană și scos silicoanele după ce în fiecare dimineață avea diaree și atacuri de panică. Se pare că există o afecțiune a implanturilor mamare, care a fost semnalată de circa 40.000 de femei doar în SUA. Tiffany Pollard a dezvăluit că simptomele au dispărut după ce a apelat la medicul estetician pentru îndepărtarea silicoanelor.

Courtney Love

Cântăreața și actrița Courtney Love are o amintire groaznică legată de implanturile ei de silicon. După ce le-a scos, vedeta a decis să le păstreze acasă, într-un recipient. Însă, nu le-a putut ține la distanță de câinele său din rasa Pomeranian care le-a mâncat. La scurt timp după asta, patrupedul a murit. Artista n-a vrut să mai audă niciodată de silicoane.

Fotografii: Getty Images

  • Staruri care au renunțat la implanturi mamare după ce erau pe punctul să-și piardă viețile

related posts

Modifică setările cookies