Tania Budi a apelat la prima intervenție chirurgicală din viața ei la vârsta de 53 de ani. Cum arată acum


Tania Budi a făcut eforturi să rămână naturală până la 53 de ani, însă pleoapele au trădat-o. Actrița a dezvăluit că recent a recurs la prima ei intervenție chirurgicală, fiindcă i se părea că arată mereu ca abia trezită din somn.


Tania Budi s-a operat la nivelul pleoapelor în urmă cu două luni și se simte mai bine ca niciodată. Actrița a suferit o blefaroplastie, o intervenție chirurgicală plastică pentru corectarea defectelor, deformărilor și disfuncțiilor pleoapelor. Vedeta nu era mulțumită de estetica regiunii ochilor, motiv pentru care s-a lăsat pe mâna unui specialist.

Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit”, a dezvăluit Tania Budi pentru click.ro.

Citește și: Tania Budi a dezvăluit cum reușește să arate impecabil la 53 de ani! Secretele ei de frumusețe

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Pentru a fi mulțumită de felul în care arată, Tania Budi i-a cerut medicului să-i îndepărteze surplusul de piele din zona ochilor, care ajunsese să formeze pliuri între pleoape și sprâncene.

Conform medicului care a operat-o, intervenția se face sub anestezie locală și nu durează mai mult de 45 de minute.

Fotografii: @taniabudi_official

Vez și VIDEO: Alăptarea, o perioadă firească din viața viitoarelor mămici

  • Tania Budi a apelat la prima intervenție chirurgicală din viața ei la vârsta de 53 de ani. Cum arată acum

related posts

Modifică setările cookies