Tendinte in coafura pentru toamna 2016. Cum sa iti aranjezi parul sezonul acesta ca sa fii cool


Ce se poarta toamna aceasta atunci cand vorbim de coafuri? De la noduri, ca element de noutate in preferintele doamnelor, la coafuri cu influenta retro, desprinse parca din filmele de epoca, iata ce recomanda specialistul.


Impletituri si noduri

“In acest sezon, laitmotivul este “back in time” si la mare cautare sunt impletiturile. Se poarta parul usor romantic, accesorizat cu agrafe sau bentite cu iz antic, prezente acum in colectile unor case de moda cunoscute. Pentru femeile cu par lung se poarta coafurile pe baza de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri facute dintr-o suvita, asta pentru femeile care isi doresc coafuri mai moderne si mai avangardiste”, declara Cristi Pascu.

 Beach Waves

“Femeilor cu parul mai scurt le recomand “beach waves” sau acele cute retro, intalnite foarte mult la doamnele din perioada interbelica. Acest tip de coafura confera un aer misterios posesoarei”, continua Cristi Pascu.

 Cararea exagerata pe stanga sau dreapta

 “Doamnele cu par lung pot opta pentru cararile mult date intr-o parte, care pun foarte bine in evidenta o rochie pretioasa si confera intregii aparitii un plus de dramatism.  Acestea sunt genul de coafuri de Oscar, cand parul este dat foarte mult intr-o parte, cu o carare exagerata pe dreapta sau pe stanga. Va puteti coafa asa la o premiera de film sau la o seara de gala de la Opera, cand eticheta impune o rochie de seara elaborata, cu decolteu adanc si cu umerii goi”, mai declara Cristi Pascu.

related posts

Modifică setările cookies