Toate fetele il au, dar putine stiu sa se machieze perfect cu el. Cum folosesti beauty blender-ul, in functie de culoare


Beauty blender-ul nu este un simplu burete pentru aplicarea fondului de ten. Buretelul minune este foarte versatil si are o multitudine de intrebuintari, dar daca nu este folosit corect, nu va da randamentul la care te astepti. Mai jos ai cateva greseli pe care cu siguranta nu stiai ca le faci:


1. Il folosesti exclusiv pentru fond de ten

Beauty blenderul iti poate inlocui toate pensulele de machiaj cu succes. Il poti folosi pentru setarea pudrei sau a fardului de obraz.

2. Nu umezesti beauty blenderul inainte de folosire

Acest produs este conceput in asa fel incat sa isi mareasca volumul in apa. Daca il vei folosi uscat acesta nu va face decat sa absoarba fondul de ten.

3. Ai aruncat recipientul in care era ambalat

Recipientul cilindric in care era ambalat nu este un simplu ambalaj acesta este perfect pentru a depozita buretelul sau pentru a il lasa la uscat.

4. Nu il cureti corect

Mixeaza o parte apa cu o parte sapun lichid in care lasi buretelul pentru cateva minute. Apoi “ maseaza” buretelul cu sapun solid si clateste-l foarte bine.

5. Fiecare culoare de beauty blender inseamna altceva

Poate credeai ca beauty blenderul variaza in gama de culori doar pentru a oferi diversitate. In realitate, fiecare culoare seminifica altceva:

Roz: Beauty Blenderul orginal, perfect pentru aplicarea fondului de ten.

Alb: Perfect pentru pielea sensibila si produsele de ingrijire a tenului, pentru ca nu contine coloranti.

Negru: Ideal pentru aplicarea bronzerului, autobronzantelor sau pentru machiajul de lunga durata.

Verde: Este un mini Beauty Blender, destinat sa ajunga in zone precum coltul ochilor sau zona din jurul nasului.

Tu stiai aceste mici trucuri?

related posts

Modifică setările cookies