Tinerețe fără bătrânețe si frumusețe fără injecții! Beneficiile tratamentelor cu laser explicate de un medic dermatolog


“E momentul să lăsăm la o parte durerea și injecțiile, acolo unde nu sunt cu adevărat necesare”, spune Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatolog, în timp ce arată spre cele mai recente achiziții ale clincii sale din București.


Ani la rând, terapiile de reîntinerire a feței au avut la bază proceduri injectabile.

Este vorba de câteva aparate laser, cele mai moderne în domeniu și singurele aprobate în SUA pentru a fi folosite în scop medical pentru proceduri antiaging.

 “Tratamentele cu laser ClearLift și ClearSkin sunt, în acest moment, vedetele clinicii noastre, deoarece efectul obținut este superior alternativelor injectabile și mult mai durabil în timp, bazîndu-se pe un proces natural de reîntinerire“, adaugă Dr. Anghel.

Aceste tratamente stimulează  producția de colagen la nivelul feței și gâtului pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp. Tratamentul  reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile.

Cele mai multe lasere nu pot fi folosite în zona din jurul ochilor, dar ClearLift poate ajuta aceasta porțiune sa își recapete tinerețea. Poate fi folosit pe pleoapa inferioară, pe șanturile nazolabiale, pe decolteu sau chiar pe fața dorsală a mâinilor

Benefice pentru acnee

Un alt domeniu în care tratamentele laser disponibile la Skinmed își arată eficiența, este terapia antiacneică. Laserul reduce flora de tip Propionibacterium acnes prin alterarea membranei celulare bacteriene și va reduce activitatea glandelor sebacee. În același timp, el provoacă o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee. 

Reîntinerirea laser este un proces gradual, în care efectele se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minim 4 ședințe, la interval de o lună. Ședințele durează jumătate de oră și pot fi efectuate oricând în timpul zilei, chiar și în pauza de masă, deoarece timpul de recuperare este scurt sau nu este necesar, față de alte lasere mai agresive.
 

  • Tinerețe fără bătrânețe si frumusețe fără injecții! Beneficiile tratamentelor cu laser explicate de un medic dermatolog

related posts

Modifică setările cookies