Trend alert: machiaje de seara pentru 2013


De la buze si ochi pana la unghii, un expert in frumusete va recomanda cele mai hot alegeri in materie de make-up pentru petrecerile din acest an.


Kathryn Romeyn, editor al revistei "Foam" si co-foondator al site-ului de frumusete BeautyBender.com, face cateva recomandari de machiaje pe care sa le incerci in 2013.

Buze

"Am fost intotdeauna un fan al buzelor statement, dar trebuie sa ai grija sa-ti pastrezi restul machiajului minimalist, sa nu exagerezi", spune ea.

Cat despre culori, sugestiile ei sunt un roz indraznet sau un visiniu inchis. Daca ai pielea inchisa la culoare, poti alege un ruj corai sau portocaliu.

Ochi

Cea mai hot culoare pentru machiajul ochilor in 2013 este verdele smarald. Kathryn spune ca o vom vedea atat pe pleoapele superioare, cat si sub forma unei linii subtiri pe pleoapa inferioara. Aceasta culoare este recomandata mai ales daca ai ochii caprui.

Tot la capitolul machiaj pentru ochi, achizitioneaza un eyeliner sau o mascara bleumarin, rosu burgund sau violet.

manichiura

"Unghiile sunt accesoriul meu favorit", spune beauty editorul. Romeyn iti recomanda pastelurile sau nuante metalice de roz sau auriu.

De asemenea, beauty editorul este de parere ca atunci cand vine vorba despre petreceri, poti apela linistita la modele vesele sau decoratiuni extravagante pentru unghii

Cum sa-ti faci machiajul sa reziste toata noaptea

"Pentru a-ti face machiajul cat mai rezistent, foloseste o baza de machiaj (un primer) atat pentru fata, cat si pentru pleoape", recomanda ea. De asemenea, Kathryn iti sugereaza sa folosesti un spray de fixare a machiajului.

Cat despre buze, foloseste mereu un creion de buze si ia-ti cu tine rujul pentru a-l reaplica de-a lungul noptii.

Acum ca stii trucurile pentru a avea machiajul de seara perfect, pregateste-te sa petreci o seara printre stele! Mergi pe covorul rosu! INVITATIA O IEI DE AICI!

related posts

Modifică setările cookies