Trenduri de culoare și coafuri cu hair-stylist-ul vedetelor, Adrian Perjovschi. Cum să-ți aranjezi părul vara


Adrian Perjovschi, hair-stylist specializat în transformări radicale de look, ne-a spus ce se poartă în vara lui 2019 în materie de coafuri și culori! De asemenea, aflăm din materialul pentru Perfecte.ro, cum să ne îngrijim părul și ce tunsori sunt în vogă! 


Ce culori se poartă vara aceasta?  

Se poartă baleiajul foarte mult, sunt în trend culorile deschise, blondurile, reflexele de bej, șuvițele pastel, blondul platinat alb.  

 

Ce tunsori sunt în trend în vara 2019?  

Vara aceasta vedeta tunsorilor este bobul drept la nivelul maxilarului, așa cum poartă Charlize Theron și Dua Lipa.  Însă se poartă și părul foarte lung pentru a putea fi prins și ferit de soare. De asemenea, vara se evită bretoanele, deoarece din cauza căldurii, se irită pielea de sub breton, iar acesta va fi greu de aranjat.

Ca styling, vara 2019 se poartă părul prins, codițele împletite, cu tot felul de accesorii, bandane, turbane sau eșarfe.  

 

Cum ne îngrijim părul vara, pentru a fi pregătit de expus la soare, plajă, piscină, mare?  

Ca și tenul, și părul are nevoie vara de produse de îngrijire cu factor de protecție UV, o gamă mai hidratantă pentru păr decât cea folosită de obicei, deoarece părul devine mai uscat în acest sezon din cauza soarelui, a sării din mare sau a clorului din piscină.

Aceste produse de îngrijire cu factor de protecție UV se găsesc sub formă de șampon, mască, cremă cu protecție termică, spray pentru strălucire, toată gamă este special concepută pentru sezonul cald și expunerea la soare.  

Tratamentele pentru păr se fac mai des vara pentru a proteja și culoarea. În plus, este recomandată tunderea vârfurilor mai des, la o lună și jumătate, în timp ce iarna putem să le tăiem și o dată la 3 luni.  

Pe timp de vară, atunci când ne spălam pe cap, trebuie să ținem cont de temperatura apei. Părul nu trebuie spălat cu apă prea fierbinte, se spală cu apa călâie, pentru a nu deschide cuticula firului de păr și așa agresat de la căldură.

Pentru un plus de îngrijire și efect, în măștile profesionale se pot adăuga uleiuri esențiale sau vitamine pentru a potența efectul produsului asupra părului. 

  

  • Trenduri de culoare și coafuri cu hair-stylist-ul vedetelor, Adrian Perjovschi. Cum să-ți aranjezi părul vara

related posts

Modifică setările cookies