Trucul-minune la care apeleaza toate vedetele pentru a iesi mai bine in poze. L-ai incerca?


Vedetele sunt ca noi: nici ele nu se considera pregatite sa faca o poza dis de dimineata, la prima ora, si multe recunosc ca apeleaza la un truc-minune pentru fi mai fotogenice.


Ele au numit aceasta tehnica "squinch". Este un mix intre termenii "squinting" si "pinching", adica o combinatie intre a-ti strange putin ochii, ca si cum i-ai feri de o lumina puternica, si a-ti incorda putin chipul ca si cum te-ar ciupi cineva.

Pare complicat si imposibil de realizat? Vedetele sustin ca, daca vrei sa arati perfect in poze, trebuie sa-ti strangi putin ochii, dar sa-ti relaxezi partea superioara a pleoapei, lasand-o pe cea inferioara incordata.

Pentru a intelege exact tehnica, exista si un tutorial video, pe care il poti urmari daca vrei sa inveti si alte trucuri:

Un ultim sfat: nu uita ca o fotografie reusita cu tine nu presupune doar gene bune sau Photoshop si nici macar folosirea trucului vedetelor de la Hollywod. Unghiurile din care este facuta poza, lumina, pozitia ta - toate contribuie la rezultatul final perfect!

  • Trucul-minune la care apeleaza toate vedetele pentru a iesi mai bine in poze. L-ai incerca?

related posts

Modifică setările cookies