EXCLUSIV Trucuri de beauty cu fosta bebelușă Catrinel Sandu! 


În câte moduri folosește vedeta uleiul de cocos și cum îl combină cu bicarbonatul de sodiu! 


Autor Dana Popa

Catrinel Sandu, fosta bebelușă a “Cârcotașilor”, este acum pe cai mari. După aproape o lună și jumătate de vacanță în România, timp în care s-a operat de urgență de o apendicită acută și și-a adus iubitul american la București pentru a-i arăta orașul în care trăiește când vine aici, vedeta s-a întors în America, la Florida, acolo unde locuiește de ani de zile. Și-a preluat și început deja noul job, la Manatee School for the Arts, acolo unde este profesor de dans (balet/modern) și predă claselor 6-12, dar și Co-Director la Departamentul de Turning Point.

Catrinel este o norocoasă! După divorțul de Gabriel Trifu, viața ei s-a schimbat radical într-un an de zile. Are un nou iubit, un loc de muncă la care visa de ceva timp, o nouă casă în America și lucrurile au intrat pe un făgaș normal pentru ea. 

  

La 40 de ani, Catrinel Sandu arată mai mult decât perfect. După operația rapidă de apendicită din țara, vedeta a slăbit 4 kilograme. 

“Am slăbit 4 kilograme după operația de apendicită și la mine se văd imediat și dacă le pun și dacă le dau jos. Am făcut haz de necaz, pentru că operația mi-a întârziat plecarea în America, dar am mai rezolvat câteva probleme legale cât am mai rămas în țară și important este că am ajuns la timp în Florida, pentru începerea anului școlar, care e important și pentru mine, la noul job, dar și pentru fetele mele”, a spus Catrinel pentru Perfecte.ro. 

Întrebată cum se menține în formă și ce face de este tot timpul fresh, fosta balerină ne-a povestit despre ritualul ei de beauty. Are un ingredient care nu îi lipsește niciodată din casă, și anume uleiul de cocos. 

“Sunt adepta tratamentelor naturiste pe care le fac și acasă, din lipsă de timp. În casă îmi fac tot felul de gomaje, de exemplu am descoperit pentru față un gomaj cu bicarbonat. Din baie nu îmi lipsește niciodată uleiul de cocos, în toată baia miroase a cocos. Mă ung cu el pe tot corpul și îl folosesc la diferite măști. Pentru păr îmi fac un amestec din bicarbonat și câteva lingurițe de ulei de cocos. După ce fac duș și mă spăl, îmi dau pe corp cu ulei de cocos. Apoi stau câteva minute și tamponez pielea.

Este cea mai bună hidratare pentru clima din State. Pielea rămâne hidratată și cu o textură frumoasă. Îl folosesc și la plajă, combin factorul de protecție cu ulei de cocos. Amestecul de bicarbonat cu ulei de cocos este un ingredient minune și pentru ten, îmi dau cu această textură cremoasă pe față, nu agresează tenul și îl curăță foarte bine. De asemenea, pentru păr, folosesc bicarbonat combinat cu șamponul de păr, iar apoi, după acest tratament îmi aplic ulei de cocos pe păr și dorm cu el, e ca o mască. Curăță scalpul de sebum fără să usuce pielea capului și scoate grăsimea uleiului de cocos, în plus îmi facilitează creșterea părului. Câteodată, ca și tratament de față, mai folosesc zațul de la cafea, pentru peeling sau gomaj dar este puțin cam dur. Pentru scrub pentru corp folosesc un amestesc format dintr-o lingură de zaț de cafea, o lingură bicarbonat de sodiu, ulei de cocos cât să lege compoziția și o lingură de zahăr brun. Această combinație este senzațională, lasă pielea catifelată, de bebeluș și o aromă drăguță și placută”, a mărturisit Catrinel Sandu pentru Perfecte.ro. 

  

  

  

  

  • EXCLUSIV Trucuri de beauty cu fosta bebelușă Catrinel Sandu! 

related posts

Modifică setările cookies