Tunsorile toamnei 2015. Cum sa te tunzi daca vrei sa fii in tendinte


Dupa o vara in care au predominat coafurile excentrice si culorile pop-art urmeaza o toamna domolita, o reintoarcere la clasic, insa cu un accente moderne si  contemporane.


Hairstylistul Cristi Pascu enumera principalele tendinte ale toamnei in materie de coafura, iar parul lung si ondulat, bob-ul stilizat si impletiturile vor fi foarte cerute in perioada urmatoare.

Bob-ul stilizat

“Se poarta din nou tunsoarea bob, facuta celebra in toata lumea in urma cu cativa ani de Victoria Beckham. Avem insa de-a face cu un bob ceva mai lung si texturizat. Este un bob versatil, pentru ca iti poate permite mai multe coafuri in acelasi timp, fara sa te conditioneze pe tine ca femeie de o anumita tunsoare”, spune hairstylistul.

Parul lung si ondulat

“In aceasta toamna parul lung revine in tendinte, poate fi foarte usor aranjat si ondulat, vopsit in culori intense si vii. Avem de-a face cu un par vesel, dar si romantic in acelasi timp”, mentioneaza Cristi Pascu.

Impletituri

“Nu vom scapa nici in acest sezon de tendintele cu impletituri si tot felul de adaosuri, pentru ca femeile abia au prins gustul si si-au dat seama ca pot fi nu numai frumoase ci si extravagante si interesante in acelasi timp. O impletitura deosebita te poate scoate cu siguranta din multime, mai ales daca te pregatesti de un eveniment mai deosebit, cum ar fi o nunta, un botez sau o petrecere cocktail sofisticata”, spune Pascu, cel care a lansat Academia de Coafura Cristi Pascu, dedicata viitorilor profesionisti din domeniu.

Tunsorile scurte

“Doamnele care vor sa isi poarte parul scurt o pot face fara grija de a fi in afara trendurilor, insa nicidecum nu se mai merge pana la o tunsoare barbateasca. Parul poate sa fie mai scurt, insa aceasta tunsoare trebuie sa se aranjeze foarte usor si sa para neglijenta. Nicidecum nu se poarta tunsorile scurte, perfect aranjate”, adauga hairstylistul.

Foto: Cristi Pascu

  • Tunsorile toamnei 2015. Cum sa te tunzi daca vrei sa fii in tendinte

related posts

Modifică setările cookies